Kasno je za kajanje! Prodali Željka Obradovića i Partizan!
Kevin Panter i Pi Džej Doužer, Foto: FOTO: Starsport

užas

Kasno je za kajanje! Prodali Željka Obradovića i Partizan!

Izdali crno-bele i Grobare

Objavljeno:

Košarkaši Partizana nalaze se pred eliminacijom iz daljeg takmičenja ovosezonske Evrolige.

Partizan je nakon pobede u Berlinu čekao poraz Efesa od Fenerbahčea ili neuspeh Baskonije protiv Real Madrida, ali to se nije desilo.

Crno-belima sada preostaje da se nadaju pobedi Crvene zvezde u Istanbulu protiv Anadolu Efesa, kako bi četa Željka Obradovića uz trijumf nad Valensijom ostvarila plasman u plej-in Evrolige.

Kevin Panter i Željko Obradović
Kevin Panter i Željko Obradovićfoto: FOTO: Starsport

Partizanu niko nije kriv, osim sam sebi, jer poklonjenim pobedama ove sezone došao u situacija da ne zavisi od samog sebe. Ako ostavimo po strani poraze od Virtusa, Milana na strani, Baskonije u Španiji, Olimpijakosa u Beogradu i Pireju, ključan poraz crno-belih desio se u Beogradu protiv Bajern Minhena.

Ako želite dalje morate da na svom terenu pobeđujete timove protiv Bajerna, ali i Virtusa.

Pi Džej Doužer
Pi Džej Doužerfoto: Starsport

Partizan je ispustio trijumf protiv Nemaca u poslednjim sekundama, iako je kroz ceo meč imao prednost. U završnici su imali i plus četiri, ali količina gluposti koje su napravili oni koji sebe nazivaju liderima Partizana, u mnogome su odredili put crno-belih u elitnom takmičenju.

Sada je kasno za kajanje, ali situacija na 20-ak sekundi do kraja gde Partizana ima plus dva i lopta je u rukama Pi Džej Doužera, najveći je košmar u snovima Grobarima. Amerikanac tada nije prepoznao tzv. "mis meč" Kaminskog i Edvardsa, pa umesto da baci loptu centru crno-belih ili napadne Ibaku u momentu kada je Bajern u bonusu, rasturila sezonu je Partizanu.

Ni to nije bilo dovoljno crno-belima, pa Kevin Panter nije poslušao Željka Obradovića i nije pravio faul u poslednjem napadu gostiju... Epilog je bio jasan, trojka Fransiska za muk u Areni.

Ukoliko na sve ovo dodamo i greške Pi Džej Doužera u Bolonji, gde je poklanjao lopte na izvođenju Virtusu, jasno je da Partizanu u narednoj sezoni treba pravi lider na parketu, jer pomenuti tandem to nije. Možemo da govorimo o Zeku Ledeju i Džejmus Naneliju, jer je taj dvojac bio konstantan i uvek siguran, ali to je malo za velike ambicije u jakoj Evroligi.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.