JAVILA SE ZVEZDINA "POBEGULJA": Šabaz Nejpir poslao poruku!
Šabaz Nejpir sa maskom, Foto: Starsport

odmah se setio

JAVILA SE ZVEZDINA "POBEGULJA": Šabaz Nejpir poslao poruku!

Odmah se setio lošeg perioda u Zvezdi

Objavljeno: 12:48h

Brazilac Jago Dos Santos se vratio nakon nezgodne povrede glave koju je zaradio u meču sa Makabijem u Evroligi.

Plej je sa dosta samopouzdanja igrao protiv Studentskog centra i u pobedi Crvene zvezde zabeležio 4 poena za pet minuta na parketu.

- Srećan sam zbog pobede. Nije bitno da li igram ili ne, samo je važno da na neki način pomognem timu. Ako treba da donosim peškire ili vodu, tu sam. Jedino je važno da pobedimo. Nisam proveo mnogo vremena na parketu, ali sam bio srećan kada je doktor rekao da ću moći da igram - rekao je Jago Dos Santos za Meridian sport.

Pre povrede je bio u zavidnoj formi.

- Mnogo mi je nedostajala svlačionica i moji momci. Sada sam srećan jer sam ponovo na parketu i što sam igrao. Ovo je bila moja prva operacija u životu, koja se desila u trenutku kada mi je porodica bila u Brazilu, ali su nakon toga moja mama, devojka, brat i agent došli, tako da mi je bilo malo lakše da prevaziđem trenutak.

Jago Dos Santos
Jago Dos Santosfoto: Espreso/Tamara Trajković

Proživeo je teške trenutke.

- Težak period je iza mene, pogotovo što sam propustio mnogo utakmica i treninga. Pričao sam sa doktorom i savetovao me je da budem što više kod kuće zbog operacije. To je za mene bilo veoma teško, jer mnogo volim košarku, volim da treniram. Košarka je moj život.

Priznao je oseća pritisak.

- Vidim normalno sa maskom, ali iskren da budem, osećam pritisak zbog cele situacije, pogotovo što ću naredna tri meseca morati da je nosim.

Šabaz Nejpir je tokom kratke epizode u Zvezdi, takođe morao da nosi masku.

- Kada su mi doktori rekli da ću morati da nosim masku, odmah mi je prošlo kroz glavu da ću izgledati kao Šabaz. Bio je prva osoba na koju sam pomislio kada sam čuo za masku. Kada sam postavio sliku na Instagramu, Šabaz mi se javio porukom i pitao kako sam - završio je Jago.

Bonus video:

00:22

Jago peva na srpskom

(Espreso sport/Meridian sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.