BARAĆ PRED DUEL SA ZVEZDOM: Favoriti su, Teodosićev povratak ima pozitivan uticaj na njihovu igru!
Marko Barać, Foto: Starsport

aba liga

BARAĆ PRED DUEL SA ZVEZDOM: Favoriti su, Teodosićev povratak ima pozitivan uticaj na njihovu igru!

Čeka ih veoma težak i zahtevan posao

Objavljeno:

Košarkaši Mege gostuju u ponedeljak od 20.00 časova Crvenoj zvezdi u utakmici 24. kola regionalne ABA lige, gde će tražiti svoju četvrtu uzastopnu pobedu u ovom takmičenju.

Trener Mege, Marko Barać istakao je pred susret sa crveno-belima da je Zvezda vrlo kvalitetna i da je favorit, ali da Mega želi da odigra dobro i iskoristi eventualnu priliku koja bi se ukazala.

Marko Barać
Marko Baraćfoto: Starsport/Peđa Milosavljević

- Očekuje nas utakmica protiv tima koji je ubedljivo prvi na tabeli ABA lige. To dovoljno govori o njihovom kvalitetu, iskustvu i motivaciji kada je ovo takmičenje u pitanju. Povratak iz povrede Teodosića ima veoma pozitivan uticaj na njihovu igru i sigurno je da su veliki favoriti u ovoj utakmici. Mi želimo da odigramo dobro, hrabro i pametno i da budemo spremni da iskoristimo svaku priliku koja se eventualno ukaže - podvukao je Barać.

Sa druge strane, prvotimac, Nikola Đurišić, priželjkuje dobru borbu, a motiva neće manjkati.

Nikola Đurišić u prodoru
Nikola Đurišić u prodorufoto: Mega MIS/Ivica Veselinov

- Uvek je veliki motiv igrati protiv Crvene zvezde. Imamo dobre utakmice iza nas i želimo da nastavimo u tom smeru i u ponedeljak u Areni. Potrebno je da budemo hrabri i koncentrisani od samog početka utakmice i da damo sve od sebe da prikažemo našu najbolju igru - rekao je Đurišić.

Bonus video:

00:10

Zvezda zenit

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.