MITROVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: "To nam je najveća boljka!"
Mitrović Tobi i Lazarević, Foto: Starsport©

ISKREN

MITROVIĆ BEZ DLAKE NA JEZIKU: "To nam je najveća boljka!"

Iskusni as svestan situacije

Objavljeno: 15:04h

Košarkaši Crvene zvezde gostuju ekipi Monaka u četvrtak od 19 časova, u 28. kolu Evrolige.

Crveno-beli će u Monaku igrati bez Miloša Teodosića, Nikole Topića, Treja Tompkinsa, Dejana Davidovca i Dalibora Ilića.

Luka Mitrović je svestan situacije i da ih čeka pakleno težak zadatak protiv Fajnal-for tima.

- Nije prvi put da se susrećemo sa takvim nekim problemima ove sezone. Već je ekipa doneke navikla na to. Bilo je utakmica kada smo se adaptirali i kada su igrači igrali na nekim pozicijama, koje nisu njihove primarne. Ne sumnjam da ćemo nadomestiti odsustvo tih momaka, koji neće biti - rekao je Mitrović na konferenciji za medije.

Luka Mitrović
Luka Mitrovićfoto: Starsport

- Sjajna im je centarska linija, ali linija koja dosta zavisi od njihove bekovske linije, koje ipak smatram za njihovo glavno oružje i to je njihova najveća snaga. Džejms, Okobo, Lojd, Dialo. Kada jedan Kemba ne može da se izbori za mesto i minute, onda vam je jasno kakvi igrači igraju za Monako. Jedna timska odbrana će pre svega biti potrebna jer, kao što sam sam rekao, visoki teško da dolaze do otvorenih pogleda i do poena bez bekovske linije - dodao je Mitrović.

Crvena zvezda se trenutno nalazi na 16. mestu na tabeli Evrolige sa 10 pobeda i 17 poraza, dok je Monako četvrti sa skorom 17/10.

Košarkaši Zvezde
Košarkaši Zvezdefoto: Espreso/Tamara Trajković

- Pred svako kolo pričamo maltene istu priču. U teškoj smo poziciji. Šanse za plej-in su minimalne što svakako neće promeniti naš pristup i našu želju. Dolaze borbe za trofeje, što je za nas najbitnija stvar i želimo da dižemo kvalitet igre i da pokušamo da produžimo neke periode dobre igre na što je moguće duže. To nam je možda bila i najveća boljka jer nismo uspevali da imamo kontinuitet i da tamo u aprilu, maju kada krene plej-of ABA lige da budemo u vrhunskoj formi - istakao je košarkaš Crvene zvezde.

Bonus video:

00:24

Zvezda odbranila Žućkovu levicu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.