OBRADOVIĆ OBRADOVAO GROBARE! Partizan DOBIJA pojačanja!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

To se čekalo

OBRADOVIĆ OBRADOVAO GROBARE! Partizan DOBIJA pojačanja!

Sjajne vesti za crno-bele

Objavljeno:

Košarkaši Partizana savladali su sa 110:102 ekipu Cedevita Olimpije u 21. kolu regularnog dela ABA lige.

Nakon meča oglasio se trener crno-belih Željko Obradović. On je obradovao Grobare rečima o povratku Džejmsa Nanelije, ali i Ognjena Jaramaz u tim nakon povreda.

Time bi Partizan znatno pojačan otputovao u Milano na duel protiv Olimpije u petak:

Željko Obradović
foto: Starsport

- Da počenem od rezultata, igrala se prilično ofanzivna košarka. Prvo poluvreme prilično dobro, napdački sa izuzetnim protokom lopte, a onda u durgom kad smo počeli da nei gramo tako, ušli smo u problem. Utakmica portiv tima koji je bio napadčki raspoložen. Važna pobeda, idemo dalje. Hvala svima koji su bili u hali da pomognu ekipi.

- Dali smo 70 poena, igrali smo dobro u napadu i prepoznavali situacije. Raspoloženi igrači za napad, a čak je bilo i u prvom poluvremenu situacija koje su mogle bolje da se reše. Igrači su bili veoma raspoloženi napadački, dogodilo se što bi rekli. Rekao sam da smo prestali da imamo dobar protok lopte, sve što nas je krasilo u prvom poluvremenu.

- Počeli smo da igramo više individualno, i odatle su nailazili problemi. Takođe, Olimpija je tim koji trči u tranziciji, dali su neke lake koševe. I onda, košarka je takva igra da se sve praktično promeni za dva ili tri poseda. Došli smo u situaciju da oni dođu u poziciju da možda i okrenu utakmicu, ali na sreću smo odigrali dobro, pametno. Sve to izgleda drugačije kad se igrač baci za loptom, kad igrač zagradi protivničkog igrača sa loptom. Sve to odlučuje rezultat - rekao je Obradović.

Džejms Naneli
Džejms Naneli foto: Starsport

Upitan je i povređenim igračima:

- Na sreću, Ognjen nema ništa ozbiljno. Preporuka je bila do odmori ova dva, tri dana. Nadamo se da će početi već sutra sa individualnim treningom, mada je sutra slobodan dan za ekipu, a takođe i Naneli, oseća se mnogo bolje. On je vukao tu povredu ramena još od finalne utakmice u Kupu. I Tristan ima mali problem sa kolenom, ali nadam se da ću u utorak imati svih 15 igrača na treningu. Bilo bi lepo - zaključio je Obradović.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.