HERCEGOVAC POKAZAO ZUBE! Partizan rutinskom igrom do polufinala Kupa Radivoja Koraća!
Kevin Panter protiv Hercegovca iz Gajdobre, Foto: Starsport

LAKO

HERCEGOVAC POKAZAO ZUBE! Partizan rutinskom igrom do polufinala Kupa Radivoja Koraća!

Sigurna igra crno-belih

Objavljeno: 21:49h

Košarkaši Partizana nisu dozvolili iznenađenje na startu Kupa Radivoja Koraća u Nišu, pošto su opravdali ulogu favorita protiv Hercegovca iz Gajdobre rezultatom 92:67 (14:13, 23:16, 27:19, 28:19).

Džejms Naneli
Džejms Naneli foto: Starsport

Tim iz Bačke je dao sve od sebe na večerašnjoj utakmici i uspeo da u prvoj deonici dođe do prednosti od 18:14. Ipak, prednost Hercegovca je kratko trajala pa su crno-beli za tili čas postavili stvari na pravo mestu.

Ognjen Jaramaz
Ognjen Jaramazfoto: Starsport

Sigurnom i pre svega iskusnom igrom, crno-beli su polako mleli autsajdera, pa je pitanje pobednika praktično rešeno već sredinom treće deonice. Ono što je bilo najvažnije za crno-bele jeste i da je trener Obradović mogao da odmori neke ključne igrače pred nastavak turnira u Nišu. Krilni centar Partizana Alen Smailagić preskočio je ovaj duela, ali se očekuje da bude spreman za nastavak takmičenja.

Partizan će u polufinalu igrati protiv Vojvodine, a meč je zakazan za petak od 20 časova. Drugi polufinalni par čine Crvena zvezda i Čačak 94, a taj duel je na programu takođe u petak, ali od 17 časova.

Vukčević je sa 15 poena bio najefikasniji u timu Partizana, Ledej ga je pratio sa 12 poena dok su 11 postigli Kaminski, Avramović i Koprivica.

U poraženom sastavu, Marić i Dimić bili su najefikasniji sa po 14 poena.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.