PARTIZAN UKRAO AMERIKANCA ZVEZDI! Prava zver od igrača: Ovo mi je NAJBOLJI potez u karijeri!
Foto: Starsport©

Grobari ga vole

PARTIZAN UKRAO AMERIKANCA ZVEZDI! Prava zver od igrača: Ovo mi je NAJBOLJI potez u karijeri!

Beskompromisni borac

Objavljeno:

Američki krilni centar Lorens Roberts, nedavno je u razgovoru za "Maxbetsport" otkrio razloge prelaska iz Crvene zvezde u Partizan.

On je naveo da mu je to bila najbolja odluka u karijeri:

Lorens Roberts u dresu Crvene zvezde
Lorens Roberts u dresu Crvene zvezdefoto: Starsport©

- Znam da sam sve iznenadio kada sam prešao u Partizan. Moram da naglasim da to nije bila laka odluka. Mnogo sam razmišljao jer sam znao šta takv potez znači, već sam bio svestan rivalstva između Crvene zvezde i Partizana, a uz to, ne mogu da se setim da je neki američki košarkaš to uradio. Razgovarao sam tada i sa Omarom Kukom, nije mi on rekao da pređem u Partizan, ali mi je dao savet da uradim ono što osećam da je najbolje za moju karijeru.

- Na kraju je odluka bila doneta isključivo iz košarkaških razloga. Partizan je igrao Evroligu, imao je trenera koji je dugo sa timom i osetio sam da bi moglo nešto dobro da se desi. Uz sve to, zaista nisam hteo da napustim Srbiju u tom momentu, jer sam osetio da se tu igra košarka baš kakva odgovara meni i mom karakteru. Sada, 10 godina kasnije mogu bez ikakve dileme da kažem da sam napravio dobre odluke, možda i najbolje po moju karijeru - istakao je Roberts.

Lorens Roberts u dresu Partizana
Lorens Roberts u dresu Partizanafoto: Starsport©

Nakon Partizana Roberts je nastupao za Efes, Lijetuvos Ritas, Bajern Minhen, Darušafaku a karijeru je okončao u dresu Gravelana.

Bonus video:

00:21

Izlazak igrača, večiti derbi, Crvena zvezda, Partizan

(Espreso/Maxbetsport/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.