Zbog neugodne POVREDE Partizan ostao bez ključnog stranca?
Foto: Starsport

PROBLEMI

Zbog neugodne POVREDE Partizan ostao bez ključnog stranca?

Grobari se nadaju njegovom brzom povratku

Objavljeno:

Nije sve kako treba u Košarkaškom klubu Partizan ove sezone kada je reč o zdravstvenom stanju igrača.

Kako starosedeoci, tako i novajlije koje su letos stigle u Humsku, muku muče sa povredama i nikako da se stabilizuju po tom pitanju...

Jedan od takvih maleroznih košarkaša je i Mateuš Ponitka, sjajni Poljak koji je bio želja stratega crno-belih Željka Obradovića.

Mateuš Ponitka
Mateuš Ponitkafoto: Starsport©

Upravo se od Ponitke očekivalo da preuzme konce igra Partizana u napadu, ali i u odbrani, pošto je Poljak poznat po svojoj svestranosti na parketu. Ipak, to se barem za sada, nije desilo!

Jedan od glavnih uzročnika je i povreda ramena na startu sezone koja je Ponitku udaljila na više od mesec dana sa parketa. Poljak je uspeo da se vrati na teren, međutim, to nije onaj Ponitka koji se čekao.

Mateuš Ponitka
Mateuš Ponitkafoto: Starsport©

Nedostatak samopouzdanja i strah u šutu kao i donošenju odluka u napadu, Ponitku su učinili nemoćnim. Da li je ta povreda ramena ostavila Partizan bez onog pravog Ponitke u ovoj sezoni ostaje nam da vidimo... Grobari i dalje veruju u njega i smatraju da će kada bude bilo najvažnije, Ponitka biti od velike važnosti za tim. Za sada on nije ni nalik košarkašu koji je mučio Luku Dončića na Eurobasketu 2021. godine.

Bonus video:

01:00

Partizan, grobari, arena, Evroliga

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.