PARTIZAN DOČEKUJE BAJERN POSLE BLAMAŽE: Željko Obradović je imao šta da kaže!
Željko Obradović, Foto: Starsport

jasan!

PARTIZAN DOČEKUJE BAJERN POSLE BLAMAŽE: Željko Obradović je imao šta da kaže!

Iskusni stručnjak analizirao rivala

Objavljeno: 13:55h

KK Partizan dočekuje Bajern iz Minhena u četvrtak od 20.30 časova, u okviru 26. kola Evrolige.

Crno-beli uoči ovog susreta imaju učinak od 12 pobeda i 13 poraza, dok je tim iz Bavarske na skoru 10-15.

Partizan ovaj susret dočekuje posle šokantnog poraza od Splita u Beogradu sa 74:67.

Košarkaši Partizana
Košarkaši Partizanafoto: FOTO: Starsport

- Odigrali smo veoma lošu utakmicu protiv Splita. To ne umanjuje način na koji je Split igrao, izuzetno pametno, strpljivo i borbeno, zato su dobili utakmicu. Kada se priča o kvalitetima dva tima, tu su neke stvari veoma jasne. To je košarka i pokazalo se još jednom da su želja i motivacija presudni u sportu. Mi smo odigrali izuzetno slabu utakmicu, šutirali za tri 4/31, bilo je i dosta otvorenih šuteva i to je u redu da se kaže. Kako god, to je neka utakmica koja je pokazala sve neke najgore moguće stvari koje mogu da se dese timu kao što je naš. Razočaranje veliko, to sam već rekao, nadam se da se to više nikada neće ponoviti, najiskrenije - rekao je Obradović.

Pred sutrašnji meč Željko Obradović je analizirao rivala.

- Bitna utakmica, kao i svaka utakmica do kraja sezone, ako želimo da ostanemo konkurentni u Evroligi sa ciljem koji smo imali pre početka sezone. Zato treba da učinimo sve kako bismo dobili utakmicu. Bajern je veoma dobra ekipa, trenutno druga najbolja skakačka u napadu, treći su po defanzivnom skoku i odatle sve počinje. U poslednjih pet minuta Bajern izuzetno dobro šutira za tri poena. Negde su na 40 odsto timski. Sve utakmice koje je dobio, ekipa je bila na tim procentima. Ubacili su 12 šuteva u proseku za tri kada su dobijali, a kada su gubili bili su na sedam-osam. I to je nešto jako bitno. Pripremajući utakmicu, vodili smo računa o tome i radićemo sve kako bismo ih sveli na te proseke koji su bili takvi, kakvi su bili kada su gubili - naglasio je Obradović.

Obradović i Panter
Obradović i Panterfoto: FOTO: Starsport

Kapiten Kevin Panter je naglasio važnost ovog meča.

- Moramo da sutra obavimo naš posao. Zapravo, nevezano za to koja je utakmica u pitanju do kraja sezone, mi moramo da obavimo naš posao. To je pristup koji ćemo imati, moramo pobeđivati u obe lige i to pod 'obavezno'. Moramo izaći iz situacije u kojoj smo, steći samopouzdanje i razumeti da je svaka utakmica važna ako želimo u plej-of Evrolige - naglasio je Panter.

Partizan ovaj susret dočekuje posle šokantnog poraza od Splita u Beogradu sa 74:67.

Bonus video:

01:37

Zek Ledej, Navijači, Partizan

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.