BRUKA I SRAMOTA U ARENI! Split OČITAO lekciju Partizanu, crno-beli PADAJU kao sekira na tabeli!
Split razbio Partizan, Foto: Starsport

Partizan

BRUKA I SRAMOTA U ARENI! Split OČITAO lekciju Partizanu, crno-beli PADAJU kao sekira na tabeli!

Grobari besni nakon užasnog izdanja "parnog valjka"

Objavljeno:

Košarkaši Partizana odigrali su užasnu utakmicu u "Štark areni" protiv Splita u 19. kolu ABA lige i doživeli neočekivan poraz - 74:67.

Sramotno je Partizan odigrao večerašnji duel protiv Splita pred svojim vernim navijačima! Iako su u meč ušli bez Kevina Pantera i Pi Džej Doužera, sa idejom da se američki dvojac odmori pred Bajern u Evroligi, izabranici Željka Obradovića odigrali su najlošiji meč ove sezone.

Bez ikakve ideje u napadu i agresivnosti u odbrani, crno-beli su se "vukli" po parketu i omogućili gostima da sredinom treće deonice imaju i plus 20 - neverovatno!

Šorter je nosio Split, a njegovi saigrači cepali mrežice za tri, dok su košarkaši Partizana nemo gledali razvoj situacije na parketu. Primera radi, crno-beli su za tri šutirali četiri od 29!

Promašivali su za tri crno-beli, a u jednom momentu Frenk Kaminski je promašio čak tri vezana zicera, dok se za igru Bruna Kabokla teško može naći odgovarajući termin... Iako je veći od celog tima Splita, Brazilac je nastavio sa očajnom igrom uz pregšt promašenih zicera, a na to su se nadovezali i problemi sa penalima.

KK Split
foto: Starsport

Ponovo je Džejms Naneli morao da zasuče rukave i povede Partizan u juriš na sve ili ništa, ali nije imao sa kim... Ni to nije bilo dovoljno kako bi se napravio preokret na večerašnjem meču, pa je Split potpuno zasluženo slavio glavnom gradu Srbije.

Partizan je sada prepustio drugu poziciju Budućnosti i nalazi se na trećem mestu ABA lige. Naredni duel crno-beli igraju u četvrtak protiv Bajerna iz Minhena od 20 i 30.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:35

Puna Arena Partizan, grobari, navijaci, kosarka, arena, rekord

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.