ĐUROVIĆ U ŠOKU: Bila bi tragedija da je Zvezda...
Vlade Đurović, Foto: Filip Plavčić

komentar

ĐUROVIĆ U ŠOKU: Bila bi tragedija da je Zvezda...

Oglasio se odmah nakon završetka meča

Objavljeno: 22:23h

Crvena zvezda je imala ubedljivu prednost, ali je tek posle prave drame i pogotka Jaga Dos Santosa na pet sekundi pre kraja stigla do pobede nad Partizanom rezultatom 88:86 u okviru 18. kola ABA lige.

Tesan trijumf crveno-belih u studiju TV Arena sport prokomentarisao je iskusni košarkaški trener Vlade Đurović.

Heroj Zvezde... Jago Dos Santos
Heroj Zvezde... Jago Dos Santosfoto: FOTO: ABA liga/Dragana Stjepanović

- Nije trebalo da dođe do drame. Ja sam iznenađen da Zvezda sa Teom, Hangom, Nedovićem, Jagom ne može da pređe centar u završnici. Da je ušao ovaj šut Avramovića, izgubili bi. Bila bi tragedija za Zvezdu da je izgubila. Vodili su 20 razlike i došli potpuno neočekivano u ovakvu situaciju. Svaka čast Partizanu na borbenosti, nisu se predavali, iako ih ništa nije išlo. Po mom mišljenju je najbolji igrač bio Bolomboj koji je ključne lopte hvatao u napadu, davao je sve od sebe, lupio i 'bananu' kad je trebalo. I Mitrović i Davidovac su bili bolji nego u pretghodnim utakmicama. Zaslužena pobeda Zvezde, obezbeđeno prvo mesto u AdmiralBet ABA ligi, ali treba da se analizira zašto je došlo do ovakvog pada u igri, jer to Zvezdi ne sme da se dešava, s obzirom na sastav koji ima.

I pored svega, veruje da Zvezdinim košarkašima ova pobeda nad Partizanom izuzetno znači.

- Mislim da je sad rusvaj u Zvezdinoj svlačionici, jer su pobedili Partizan i izborili prvo mesto. Pojedini igrači treba da se zamisle, ali stručni štab treba da vidi šta se desilo, o čemu se tu radi da od 19 razlike dođeš u situaciju da protivnik ima šut za pobedu. Uveren sam da se ovo ne bi desilo da je Topić bio u sastavu - naglasio je Đurović.

Bonus video:

00:25

Uvrede za Kevina Pantera

(Espreso/A.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.