SRAMOTNA I JADNA IGRA PARTIZANA na poluvremenu! Došli kao na izlet pa primili 55 poena! Mogu li do preokreta?
Foto: FOTO: Starsport

bedno

SRAMOTNA I JADNA IGRA PARTIZANA na poluvremenu! Došli kao na izlet pa primili 55 poena! Mogu li do preokreta?

Zvezda razbija crno-bele

Objavljeno: 20:22h

Košarkaški Večiti derbi u okviru 18. kola regularnog dela ABA lige nije ni počeo, a na semaforu je več stajalo 10 poena viška za Crvenu zvezdu.

Košarkaši Partizana kao i u evroligaškom meču pre nešto manje od mesec dana ušli su bez energije, koncentracije i želje za pobedom. Ako izuzmemo igru Zeka Ledeja, koji je jedini pokazao karakter, uz pregršt nepotrebnih grubih startova i koškanja, svi u taboru crno-belih su podbacili.

Na čelu te razbijene kolone stajao je Kevin Panter, koji, da li zbog straha ili nečeg drugog, na terenu izgleda anemično. Loptu koju je vratio Ledeju na šutu za tri iako je bio sam, odraz su uplašene igre Partizana.

Kevin Panter
Kevin Panterfoto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Sa druge strane Zvezda je pokazala "onu stvar" i ne čudi što su nakon prvih 20 minuta ubacili čak sedam trojki iz 13 pokušaja. Nisu se libili da igraju košarku, a kako i ne bi kada im sa druge strane stoji grupa pogubljenih košarkaških "zvezda" koji misle da će se protivnik sam skloniti sa parketa, jer su "bože moj", prethodne godine bili na korak od F4 Evrolige.

Čak 55 primljenih poena za poluvreme, to je za svaku osudu! Ostaje nam da vidimo imaju li crno-beli snage za preokret na ovoj utakmici?

Bonus video:

00:25

Uvrede za Kevina Pantera

(Espreso/D.T)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.