OTKRIVENO! EVO KOJI JE SRČANI PROBLEM IMAO DEJAN MILOJEVIĆ pre kobnog infarkta!
Dejan Milojević bivši srpski as i NBA trener, Foto: Starsport

TUGA

OTKRIVENO! EVO KOJI JE SRČANI PROBLEM IMAO DEJAN MILOJEVIĆ pre kobnog infarkta!

Duško Vujošević iskreno o problemima sa kojima se borio Milojević.

Objavljeno: 11:39h

Legendarni košarkaški trener Duško Vujošević, u gostovanju na "TV Nova", govorio je o Dejanu Milojeviću, bivšem srpskom košarkašu koji nas je prerano napustio u 47. godini života od posledica srčanog udara.

O karijeri Dejana Milojevića, kao i o problemima koje je imao po završetku svoje profesionalne karijere osvrnuo se bivši strateg Partizana. On je istakao da je Milojević imao problema sa aritmijama nakon završetka karijere:

Duško Vujošević emotivno o Dejanu Milojeviću
Duško Vujošević emotivno o Dejanu Milojevićufoto: Emilija Jovanović

- Kad je Milojević zbog kolena prestao da igra košarku, strašno teško mu je to palo. Plakao je, imao aritmije, to su mi govorili Saša Pavlović i Novica Veličković. Kada je počeo posle toga ponovo da trenira u teretani, te aritmije je smirio - rekao je proslavljeni trener Duško Vujošević gostujući na "TV Nova".

Podsetimo, Milojević je okončao svoju karijeru 2009. godine u dresu Partizana, a prethodno je pored dresa crno-belih u dva mandata branio i boje FMP-a, Budućnosti, Valensije i Galatasaraja. Sa reprezentacijom SR Jugoslavije osvojio je zlato na Eurobasketu u Istanbulu 2001. godine.

Bonus video:

00:41

Proslavljeni srpski trener Muta Nikolić nahvalio Džokera

(Espreso/Nova/DT)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.