OTEŽAVAJUĆA OKOLNOST ZA ZVEZDU U MILANU: Sferopulos svestan šta ih čeka, jedna stvar je KLJUČNA!
Košarkaši Crvene zvezde, Foto: Starsport

TEŽAK RASPORED

OTEŽAVAJUĆA OKOLNOST ZA ZVEZDU U MILANU: Sferopulos svestan šta ih čeka, jedna stvar je KLJUČNA!

Grčki stručnjak ovo zahteva od svojih izabranika

Objavljeno: 16:55h

Košarkaši Crvene zvezde nakon poraza u Lionu, gostuju ekipi Olimpije iz Milana u četvrtak od 20.30 časova.

Odlukom lokalnih vlasti neće biti navijača crveno belih koji su prethodnih sezona znali da budu veliki vetar u leđa crveno-belima.

Ekipa Armanija bila je ubedljiva u prvoj utakmici u Beogradu, a Janis Sferopulos zahteva reakciju svojih izabranika nakon teškog poraza protiv Asvela.

- Igramo protiv ekipe koja je pokazala konstantnost u svojim igrama I odbrambeno I napadački. To posebno važi za utakmice koje su igrali kod svoje kuće I na svom terenu. Ono što je osnovno I što moramo je da odigramo znatno bolje I individualnu i timsku odbranu kako bi uopšte došli u priliku da se izborimo za našu šansu da dođemo do rezultata na ovoj utakmici.

Janis Sferopulos
Janis Sferopulosfoto: ABA liga/Ales Fevzer

Kapiten Branko Lazić smatra da moraju da zaborave prethodni meč.

-Sve moramo bolje u odnosu na prethodnu utakmicu. Činjenica je da smo u seriji gostujućih utakmica, i da druga utakmica duplog kola uvek ima dodatnu težinu. Mi moramo da odigramo mnogo čvršće u odbrani, i individualno i timski, moramo da igramo sa više energije narednu utakmicu kako bi došli do povoljnog rezultata. Nemamo puno vremena, ali verujem da će biti dovoljno da spremni dočekamo duel sa Armanijem.

Branko Lazić
Branko Lazićfoto: Starsport©

Nakon serije gostujućih utakmica i dva dupla kola, crveno bele do kraja januara očekuje nešto mirniji ritam, nakon Borca, u Arenu naredne nedelje stiže Baskonija, pa sledi gostovanje Albi i onda dve utakmice duplog kola u Beogradu protiv Valensije i Barselone.

Bonus video:

00:56

Zvezda predstavila Topića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.