VILDOZA HVALIO TOPIĆA: "Izuzetno je videti kako igra u takvoj ranoj mladosti!"
Bivši košarkaš Zvezde pričao je u superlativu o Zvezdi i novom pojačanju, Foto: Starsport©

LEPE REČI

VILDOZA HVALIO TOPIĆA: "Izuzetno je videti kako igra u takvoj ranoj mladosti!"

Bivši košarkaš Zvezde pričao je u superlativu o Zvezdi i novom pojačanju

Objavljeno:

Luka Vildoza prvi put će igrati protiv Crvene zvezde nakon što je napustio Mali Kalemegdan i prešao u Panatinaikos. Argentinski košarkaš je uoči te sezone zamenio crveno-bele boje zelenim dresom i postao deo tima grčkog kluba.

U susretu između Panatinaikosa i Crvene zvezde, očekuje se uzbudljiv meč u Evroligi. Crveno-beli će pokušati ostvariti svoju prvu pobedu u ovom takmičenju van granica Srbije, dok će Luka Vildoza biti u ulozi protivnika i nastojati doprineti uspehu Panatinaikosa.

“Čudno je igrati protiv njih. Biće lepo videti ih opet. Zaista mi nedostaju ti momci. Prošla godina je bila neverovatna. Pored svih rezultata koje smo postigli u ligi, u Evroligi, ostvario sam prijateljstva i zaista je lepo videti ih ponovo”, rekao je Vildoza za Meridian sport.

Situacija pred meč je takva da neće imati priliku da dočeka bivše saigrače u OAKA areni.

Znam da dolaze večeras. Biće čudno. Videću ih pre utakmice. Idemo u hotel i nećemo moći da se vidimo večeras. Biće veoma lepo videti ih ponovo”.

Uoči dolaska u Arenu – Zvezda je ozvaničila povratak Nikole Topića u roster.

“Trenirao sam sa njim kada sam bio tamo. Mislim da je zaista dobar igrač, zaista fin momak. Veoma je skroman, to je glavna stvar. Zaista je lepo videti mladog momka sa toliko talenata i kako igra na terenu sa tim karakterom. Izuzetno je videti kako igra u takvoj ranoj mladosti. Biće lepo ponovo se sučiti sa njim”.

Argentinac je apostrofirao najveće opasnosti crveno-belog tima

“Moramo odigrati dobru odbranu protiv Teodosića i Nedovića. Oni su trenutno ključni za tim. Moramo kontrolisati Bolomboja, Tobija i ostale. Dobro se pokazuju u ABA ligi i to mogu pokazati u Evroligi. Moramo biti svesni tog tima i igrati našu igru”, zaključio Vildoza za Meridian sport.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso/Meridian sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.