SFEROPULOS NAJAVLJUJE TEŽAK MEČ U ATINI: "Znamo odakle preti najveća opasnost"
Sferopulos najavaljuje težak meč, Foto: Starsport©

EVROLIGA

SFEROPULOS NAJAVLJUJE TEŽAK MEČ U ATINI: "Znamo odakle preti najveća opasnost"

Crveno-beli bi pobedom znatno uvećali šanse u borbi za top 8

Objavljeno:

Trener košarkaša Crvene zvezde, Joanis Sferopulos, istakao je važnost mentalne i fizičke spremnosti njegovih igrača pred težak meč protiv Panatinaikosa u Atini.

Zvezda će se suočiti s Panatinaikosom u 17. kolu Evrolige, a Sferopulos naglašava potrebu za potpunom pripremom kako bi njegova ekipa bila spremna za izazove koje donosi ovaj susret.

Utakmica će se odigrati u "OAKA Areni", a planirano vreme početka je 20:15 časova.

Sferopulos je u Atinu poveo 14 igrača, a sa ekipom je krenuo i Nikola Topić koji se vratio u Crvenu zvezdu.

"Igramo protiv tima koji je u najboljoj formi od početka sezone. Igraju odlično na psihičkom planu i odlazimo im na noge posle tri pobede u gostima. Znamo odakle preti najveća opasnost i moramo da budemo veoma skoncentrisani, ako izgubimo koncentaciju oni će nas kazniti. Za nas je veoma važno da nastavimo da igramo našu igru i da ostvarimo pozitivan rezultat. Moramo da budemo mentalno i fizički spremni za težak meč", rekao je Sferopulos, prenosi zvanični sajt kluba.

Košarkaš Crvene zvezde Nemanja Nedović izjavio je da se Panatinaikos nalazi u jako dobrom momentu.

"Vezali su par jako dobrih utakmica na gostujućem terenu, na domaćem terenu će biti još teže, ali takodje, mislim da i mi hvatamo neku vrstu zaleta. Energija i atmosfera u ekipi je dobra, i nadam se da ćemo na krilima dobre atmosfere, uspeti da napravimo povoljan rezultat", rekao je Nedović.

Košarkaši Crvene zvezde se trenutno nalaze na 15. mestu na tabeli sa šest pobeda i 10 poraza, dok je Panatinaikos četvrti sa skorom 9/7.

Bonus video:

00:29

Grobari obeležavaju godišnjicu smrti Ivana Perovića

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.