OVO BAŠ RETKO RADI: Obradović POSEBNO pohvalio dvojicu igrača Partizana!
Željko Obradović, Foto: Starsport©

evroliga u kaunasu

OVO BAŠ RETKO RADI: Obradović POSEBNO pohvalio dvojicu igrača Partizana!

Crno-beli su nastavili pobednički niz u elitnom takmičenju

Objavljeno: 22:36h

Košarkaši Partizana u okviru 14. kola Evrolige pobedili su Žalgiris u Kaunasu rezultatom 93:85.

Trener crno-belih Željko Obradović pojavio se na konferenciji za medije posle osmog trijumfa njegovog tima u elitnom takmičenju ove sezone.

- Došli smo ovde sa dosta problema, u Beogradu na poslednjem treningu smo imali devet igrača. Žalgiris se takođe spremao sa dosta problema, naš medicinski tim je vredno radio i pomogli su timu da dođe do važne pobede. Kao i Žalgiris smo bili bez tri igrača, ali ovo je Evroliga, dešava se to tokom sezone i nikome nije lako. Verujem da smo igrali dobro, pobedili smo tim koji igraju odličnu košarku, zaista poštujem kako oni igraju, jer trener zahteva jasne ideje u napadu i odbrani - rekao je Obradović i dodao:

- Jasno je bilo da moramo da zadržimo koncentraciju, da će Žalgiris zaigrati agresivnije i prišli su na šest razlike, ali dobro smo reagovali, napravili 8:0 i diktirali tempo. Svaka čast mojim igračima, ovde je uvek lepa atmosfera, verujem da igrači uživaju u tome i naravno svaka čast Žalgirisu.

On je posebno pohvalio Kevina Pantera i Pi Džej Doužera koji su odigrali sjajan meč, iako su imali veoma malo vremena da odmore.

- Imate pravo, u drugom poluvremenu sam im rekao da moraju malo da odmore, rekao sam Kevinu da u četvrtoj četvrtini posle dva minuta moram da ga odmorim. Njih napor je bio neverovatan, odigrali su perfektne utakmice. Govorimo o dva momka sa neverovatnim karakterom i dali su sve od sebe danas - rekao je Obradović.

Partizanu naredne nedelje sledi duplo kolo Evrolige u Španiji, a rivali će biti Valensija i Real Madrid.

Bonus video:

00:11

Partizan, trening, Frenk Kaminski

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.