KEVIN PANTER KAO NIKO PRE: Ispisao istoriju Partizana i srušio rekord legende crno-belih!
Veliko dostignuće za kapitena crno-belih, Foto: Starsport©

svaka čast

KEVIN PANTER KAO NIKO PRE: Ispisao istoriju Partizana i srušio rekord legende crno-belih!

Veliko dostignuće za kapitena crno-belih

Objavljeno:

Kevin Panter se uspešno vratio na parket nakon povrede, pridonošenjem ključnim pobedama Partizana. Njegova izvanredna serija igara uključivala je odlučujući doprinos u trijumfu nad Panatinaikosom, zatim impresivno izdanje u pobedama protiv Monaka i Armanija. Ovom prilikom, Panter je zabeležio istorijski trenutak za Partizan, prebacivši brojku od 700 poena u crno-belom dresu tokom mečeva Evrolige.

Na utakmici protiv Olimpije iz Milana, Panter je premašio 700 poena i postao igrač sa najbržim putem do ovog dostignuća u crno-belom dresu. Dostigao je ovu impresivnu cifru za samo 45 utakmica, premašivši Dušana Kecmana i Uroša Tripkovića, koji su za isti broj poena trebali 71, odnosno 81 utakmicu u crno-belom dresu.

Panter je označio svoj povratak na teren protiv Panatinaikosa, gde je bio ključni igrač u produžetku i doprineo pobedi od 92:87 sa 11 poena u poslednjoj četvrtini i produžetku. U susretu sa Monakom, odigrao je ključnu ulogu u pobedi nakon produžetka sa 25 poena (89:85), a protiv Olimpije je postigao 19 poena (3/4 za dva, 3/5 za tri, 4/4 s linije penala) u pobedi od 82:69. Ovim učinkom, Panter je premašio brojku od 700 poena u Evroligi kao član Partizana.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.