"DA SE KONCENTRIŠEMO I POBEDIMO ALBU, REAL I MAKABI!" Teodosić poslao moćnu poruku Delijama pred mečeve u Beogradu
Miloš Teodosić, Foto: Marko Metlas / imago sportfotodienst / Profimedia

ZAGRMEO ISKUSNI AS

"DA SE KONCENTRIŠEMO I POBEDIMO ALBU, REAL I MAKABI!" Teodosić poslao moćnu poruku Delijama pred mečeve u Beogradu

Potrebna nam je jedna utakmica na strani da se situacija promeni i nadam se da će ona doći, rekao je Miloš

Objavljeno:

Miloš Teodosić, košarkaš Crvene zvezde izneo je utiske posle poraza od Baskonije u 13. kolu Evrolige, a prvo je uporedi ovaj i meč u Valensiji.

- Mislim da smo igrali duži period bolju odbranu, zalagali smo se više. Opet smo primili dosta poena u prvom poluvremenu, ali uspeli smo da se vratimo, imali smo šut za pobedu. Trebalo nam je malo sreće, nadam se da će nam se vratiti u nekoj drugoj utakmici. Ostaje žal za pobedom, omašili smo previše zicera, pogotovo u prvom poluvremenu - rekao je Teodosić.

Miloš Teodosić
Miloš Teodosićfoto: Starsport©

Slaže se sa konstatacijom da je veliki broj promašaja pri otvorenom šutu posledica nervoze nastale iz želje da se konačno upiše pobeda u gostima.

- Sigurno da jeste. Toliko smo želeli pobedu i u Valensiji i večeras. Želimo da budemo što bolji, da igramo bolje. Na nama je da se malo smirimo i ubacujemo otvorene šuteve - istakao je Teodosić za Mozzart Sport.

Miloš Teodosić
Miloš Teodosićfoto: Starsport©

Dobra igra u drugom poluvremenu trebalo bi da posluži Crvenoj zvezdi kao primer za partije u nastavku sezone.

- Kao drugo poluvreme u Valensiji, tako i ovde. Imamo naredne tri utakmice, Alba, Real i Makabi (u Beogradu) za koje moramo da se koncentrišemo i sve tri pobedimo da bismo se vratili na pobednički kolosek i uhvatili priključak sa ostalim ekipama - jasan je Teodosić.

Miloš Teodosić i Janis Sferopulos
Miloš Teodosić i Janis Sferopulosfoto: Starsport©

Crveno-beli su trenutno na 0/7 u gostima, dok kod kuće imaju četiri pobede i uspevali su da preokrenu mečeve u kojima su jurili prednost.

- Kod kuće igramo sa većim samopouzdanjem i uz pomoć naših navijača. Potrebna nam je jedna utakmica na strani da se situacija promeni i nadam se da će ona doći - priželjkuje Teodosić.

Bonus video:

00:06

PRAVOSLAVNI USKRS U BOLONJI! Jelisaveta po SRPSKOJ tradiciji jaja ofarbala u lukovini a tu su i ČARAPE! TEO MOŽE BITI SAMO PONOSAN

(Espreso/Mozzart Sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.