DUŠKO IVANOVIĆ HVALIO ZVEZDU POSLE POBEDE: Reči bivšeg trenera će odzvanjati Malim Kalemegdanom!
Duško je bio ljut na igrače jer nisu pravili faul nad Gedraitisom, Foto: Starsport©

gospodin

DUŠKO IVANOVIĆ HVALIO ZVEZDU POSLE POBEDE: Reči bivšeg trenera će odzvanjati Malim Kalemegdanom!

Duško je bio ljut na igrače jer nisu pravili faul nad Gedraitisom

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju Baskoniji, 87:85 u meču u 13. kola Evrolige.

Posle meča, trener Duško Ivanović je izneo utiske i anlizirao susret sa svojim bivšim klubom.

- Važna pobeda, mislim, u ovom meču. I mi i Crvena zvezda smo pokazali da imamo kvalitet. Pokazali smo kvalitet u prvom poluvremenu, gde smo igrali dobru odbranu. Imali smo strpljenja u napada. A u drugom poluvremenu, Crvena zvezda je bila bolja, dominirala je u napadačkoj igri. Ima mnogo kvaliteta u napadu, ali mislim da smo na kraju, posebno s ovom serijom, nakon što je Crvena zvezda stekla jedan poen prednosti, imali dobru igru, ponovo smo imali prednost od 10 poena.

Potom, Ivanović je objasnio šta se sve dešavalo na kraju meča.

- Hteo sam reći da je napad trajao oko 3 ili 4 sekunde i na kraju su postigli trojku. A naročito mislim da u trećoj četvrtini nismo imali strpljenja. Nismo napadali inteligentno njihovu odbranu kada su igrali agresivno. Mislim da je to bio naš problem. Na kraju, ovi momci pokazuju da ako veruju, ako se bore i ako imaju strpljenja, možemo igrati protiv svih. Na kraju možete pobediti, možete izgubiti, ali uvek ćemo biti tu, što je najvažnije. Možemo razgovarati o mnogo stvari u vezi sa utakmicom, ali na kraju se sve rešilo. Ekipa većinski uspeva da izvuče utakmice na kraju. Mnogo utakmica u Evroligi će se igrati na jednu loptu. Otprilike, svi igraju veoma dobro, svi imaju dobre timove i svi mogu pobediti sve. Važno je stići do ovog poslednjeg trenutka i znati ga odigrati. Trebalo je da večeras napravimo faul nad Rokasom kada je ubacio. Želeli smo, ali nismo to učinili. To je moglo biti veoma... Na kraju smo pobedili, ali morali smo napraviti faul pre nego što su oni postigli trojku i izjednačili.

Ivanović je potom upitan od strane španskih novinara da prokometariše skor Baskonije i njegov učinak.

- Pa, veoma sam zadovoljan svojim igračima. Iskreno, bore se, koncentrisani su, žele pobedu i sve što smo do sada planirali nam je poslužilo. Kao što sam već rekao, trener ne može postići koš ni braniti. To rade igrači, oni pobeđuju utakmice. Trener može samo izgubiti, a ne pobediti.

Na samom kraju, Ivanovića su pitali da prokomentariše suđenje.

Nećemo komentarisati suđenje. Izvinjavam se, ne komentarišem suđenje.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.