"TO JE ZASLUGA DUŠKA IVANOVIĆA!" Nebojša Čović ISKRENO o rastanku sa bivšim trenerom
Čović i Ivanović, Foto: Starsport©/Peđa Milosavljević

da li ste ovo očekivali?

"TO JE ZASLUGA DUŠKA IVANOVIĆA!" Nebojša Čović ISKRENO o rastanku sa bivšim trenerom

Prvi čovek KK Crvena zvezda govorio o bivšem treneru

Objavljeno: 14:35h

Košarkaši Crvene zvezde gostiju ekipi Baskonije u okviru 13. kola Evrolige, a to će biti prvi put da crveno-beli igraju protiv nekadašnjeg trenera Duška Ivanovića.

Mnoge je iznenadio otkaz koji je uručen crnogorskom stručnjaku na startu sezone, ali on je svoj kvalitet dokazao u Španiji.

Ivanović i Baskonija u poslednjih pet kola u Evroligi imaju samo jedan poraz, a pred timom iz Vitorije su "pali" i Barselona i Fenerbahče.

U susret okršaju srpskog i španskog tima, prvi čovek tima sa Malog Kalemegdana je u izjavi za "Sputnik" ponovio da su se sa Ivanovićem rastali u prijateljskim odnosima.

- Novi trener koji je došao je izvanredan čovek, isto je vrlo kompetentan, vrlo stručan čovek, veoma iskusan, pravi drugačiju empatiju u ekipi, sa igračima. Mi imamo nešto iskusniju ekipu, da ne kažem stariju, nego u prethodnim sezonama - rekao je Nebojša Čović, pa nastavio:

- Po mom mišljenju Crvena zvezda u ovoj sezoni ima najbolji sastav, što je zasluga trenera Duška Ivanovića koji je skautovao i predlagao sve te igrače. On je otišao kao gospodin i prema njemu ćemo imati takav odnos i Duško je čovek koji je ostavio veliki trag u Zvezdi - zaključio je Ivanović za Sputnik.

Bonus video:

00:22

Susret Teodosića i navijača Zvezde na aerodromu

(Espreso/Sputnik)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.