KLADIONICE DAJU MALE ŠANSE CRVENO-BELIMA U VITORIJI: Može li Zvezda da pobedi Baskoniju i Duška Ivanovića?
Zvezdu čeka težak zadatak na gostovanju u Vitoriji, Foto: Starsport©

verovatnoće

KLADIONICE DAJU MALE ŠANSE CRVENO-BELIMA U VITORIJI: Može li Zvezda da pobedi Baskoniju i Duška Ivanovića?

Zvezdu čeka težak zadatak na gostovanju u Vitoriji

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde imaju novo gostovanje u Španiji, ovoga puta protiv ekipe Baskonije u Vitoriji-Gasteizu, u petak uveče.

Nakon poraza od Valensije u prvom meču duplog kola, jasno je da je pobeda neophodna kako bi se popravilo raspoloženje pred povratak u Srbiju.

Utakmica će se održati od 20:30 časova u čuvenoj dvorani "Fernando Buesa", koja može primiti oko 15.000 navijača. Međutim, crveno-bele će dočekati poznato lice - trener Duško Ivanović, koji je vodio Zvezdu na početku sezone, sada je uspešno preporodio Baskoniju sa šest pobeda u sedam utakmica u Evroligi.

Dodatni izazov za Crvenu zvezdu je Ivanovićeva dobra poznavanja igrača, budući da je bio deo selekcije tima za ovu sezonu. Uz to, mladi srpski igrač Vanja Marinković igra za Baskoniju, a snažnu ulogu imaju i Čima Moneke i Markus Hauard.

Bukmejkeri jasno favorizuju domaći tim, postavljajući kvotu 1,50 za pobedu Baskonije, dok je kvota na Crvenu zvezdu 2,70. To znači da je verovatnoća za pobedu domaćina 66,7%, dok je verovatnoća za pobedu Zvezde 33,3%.

Ako razmišljate o klađenju na ovaj meč, preporuka je da se fokusirate na poene, s obzirom na to da Baskonija često igra efikasno, posebno pred svojom publikom.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.