PARTIZAN PREŽIVEO GRAFIČAR PREKO PENALA! Filijala Zvezde vodila i ostala bez senzacije u Humskoj (VIDEO/FOTO)
Slavlje fudbalera Partizana, Foto: Starsport©

KUP SRBIJE

PARTIZAN PREŽIVEO GRAFIČAR PREKO PENALA! Filijala Zvezde vodila i ostala bez senzacije u Humskoj (VIDEO/FOTO)

Izabranici Marka Neđića poveli, dobili crveni karton, a momke trenera Igora Duljaja u reguralnom toku spasio je omladinac i debitant Dušan Jovanović

Objavljeno: 18:53h
Veljko Petrović

Fudbaleri Grafičara nisu uspeli da režiraju senzaciju u osmini finala Kupa Srbije pošto su ispali od Partizana kao gosti na stadionu u Humskoj ulici.

Lider Superlige spasio se protiv filijale Crvene zvezde preko penala pošto je u udarcima sa 11 metara slavio sa 5:4 posle regularnih 1:1.

1 / 10 Foto: Starsport©

U prvom poluvremenu, "grafosi" su bili bliži pogotku, dok je domaćin bio baš slab i nepovezan, a Samed Baždar neke šanse nije uspeo da završi.

Igor Duljaj reagovao je na poluvremenu i na teren Stojkovića, Saldanju i Zahida umesto Filipovića, Baždara i Trifunovića.

Igor Duljaj na utakmici Partizana i Grafičara
Igor Duljaj na utakmici Partizana i Grafičarafoto: Starsport©

Dva puta je pretio "parni valjak" preko Mateusa Saldanje, a onda je usledila kazna Ognjena Ajdara udarcem levom nogom sa 16 metara u 64. minutu.

Samo dva minuta posle slavlja, drugi žuti, odnosno crveni karton dobio je Babakar Mboup zbog gaženja sa leđa Siniše Saničanina.

Crno-beli su brojčanu prednost iskoristili preko omladinca Dušana Jovanovića koji je na debiju pogodio samo tri minuta po ulasku u igru.

Filijala Crvene zvezde mogla je da zaledi Humsku i pre penala, jer je Vladimir Petrović šutirao u bliži ugao, ali je intervenisao Aleksandar Jovanović.

Samo minut kasnije, tačnije u 91. Gajas Zahid pokušao je da prevari Ivana Gutešu iz mrvog ugla, ali je ovaj bio dobro postavljen.

Detalj sa utakmice Partizana i Grafičara
Detalj sa utakmice Partizana i Grafičarafoto: Starsport©

Kada govorimo o penalima, Aleksandar Jovanović odbranio je udarac Andrije Fratovića u trećoj seriji i to je bio kraj za izabranike Marka Neđića.

Marko Neđić na utakmici Partizana i Grafičara
Marko Neđić na utakmici Partizana i Grafičarafoto: Starsport©

Partizan taj poklon nije ispustio i overio je četvrtfinale preko Mateusa Saldanje za 5:4.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima.

Bonus video:

00:14

Grobari u Minhenu

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.