SIMON HVALI VEČITE, ALI... Ne vidim Partizan i Zvezdu među četiri u Evroligi!
Krunoslav Simon, Foto: FOTO: Espreso

elita

SIMON HVALI VEČITE, ALI... Ne vidim Partizan i Zvezdu među četiri u Evroligi!

Imao je šta da kaže tokom poluvremena

Objavljeno: 21:22h

Krunoslav Simon je u četvrtak pratio uživo u "Štark areni" duel Partizana i Panatinaikosa, a dan kasnije gleda i Crvenu zvezdu protiv Anadolu Efesa.

On je otkrio zbog čega je u Beogradu.

- Spojio sam malo ugodno s korisnim, evo igraju danas ovi moji iz Efesa. Dva dana sam ovde sa prijateljem Zorom (Lukša Zorić) da se malo družio, uživamo u vrhnuskim utakmicama i vrhunskom ambijentu.

Zadivljen je atmosferom koju prave navijači Partizana i Crvene zvezde.

- To su impresivne brojke, meni je žao da ovo ne možemo imati u Zagrebu. Uvek je u Beogradu vrela atmosfera i uvek je užitak igrati ovde, makar u gostujućem dresu.

Večite rivale vidi u borbi za plasman u plej-in.

- U oba tima ima i dobrih stvari i problema. Evidentno je da su to ekipe koje su tek sastavljene, nije lako uigrati u prvih par utakmica sve te igrače, ali sigurno da imaju kvalitet. Ja ih vidim u borbi za taj plej-in, pošto ove godine ide prvih deset dalje. Sumnjam da imaju kvalitete za prva četiri, ali u borbi za taj plej-in ih vidim. Pitanje je kako će se sezona odvijati, uvek je puno drugih faktora i povreda i dolazak i odlazaka. Sigurno imaju pravo da se nadaju da budu u tih prvih deset ekipa.

Smatra da će Partizan i Zvezda sigurno igrati u finalu ABA lige.

- Vrlo teško, pratim sve utakmice svih kategorija. Tu je velika razlika i u budžetima i u rosterima i u ozbiljnosti samih klubova da bi neko mogao zapretiti. Na jednu utakmicu uvek će neko kiksnuti, okliznuće se i izgubiće, ali dugoročno mislim da je jedan kroz jedan finale Partizan Zvezda.

U Hrvatskoj polako raste i košarkaški klub Dinamo Zagreb.

- To je jedna jako lepa priča i jedan krug ljudi koji je vezan uz Dinamo, među koje spadam i ja, ali u odnosu na ovo to je praktično amaterski sport - zaključio je proslavljeni hrvatski košarkaš u razgovoru sa srpskim novinarima na poluvremenu meča između Crvene zvezde i Anadolu Efesa.

Bonus video:

00:43

Zvezda odradila trening u Bernu

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.