ATAMANA ZADVILA ATMOSFERA U "OAKA" ARENI, PA SPOMENUO PARTIZAN I ZVEZDU: Njegove reči ODJEKUJU Evropom!
Ergin Ataman, Foto: Starsport©

evroliga

ATAMANA ZADVILA ATMOSFERA U "OAKA" ARENI, PA SPOMENUO PARTIZAN I ZVEZDU: Njegove reči ODJEKUJU Evropom!

Turčin pohvalno o srpskim velikanima i njihovim navijačima

Objavljeno:

Košarkaši Panatinaikosa savladali su Virtus iz Bolonje u "OAKA" areni u okviru 9. kola Evrolige rezultatom 90:76.

Na tribinama čuvene atinske hale bilo je 18.000 domaćih navijača.

"Zeleni" su upisali treći uzastopni trijumf u elitnom takmičenju, a trener tima Ergin Ataman bio je oduševljen navijanjem u hali, a usput je spomenuo ono šti imaju Partizan i Crvena zvezda.

- Ovo je atmosfera koju zaslužuje ovaj klub i "OAKA". Zbog atmosfere koju ima Panatinaikos sam i došao ovde. Kada sam gledao utakmice Evrolige, Partizan, Zvezdu, oni imaju sjajne navijače. OAKA takođe dugi niz godina. Sada je vreme da se ovakav ambijent ustali na svim utakmicama i ono što želim je da bude toliko interesovanje za naše utakmice, da naši navijači ubuduće ne mogu da obezbede sebi karte. Imao sam takvo iskustvo u Efesu kada su dva poslednja meča bila rasprodata. Tako bi trebalo da bude i u "OAKA" areni - kaže Ataman.

Pohvalio je i nekoliko igrača Panatinaikosa, među kojima je i miljenik Grobara Matijas Lesor.

- Matijas (Lesor) je bio agresivan i naravno Dinos (Mitoglu) koji je još jednom odigrao odlično i mislim da je on najbolji krilni centar u Evroligi. Svi igrači su pokazali posvećenost. Nan je bio vrlo dobar u prvom poluvremenu. Srećan sam što je bilo 18.000-19.000 navijača, to je san našeg predsednika Janakopulosa. Sa pobedama i naši navijači će više uživati. Možda nećemo uvek pobeđivati ali sam siguran da će navijači uvek uživati.

Bonus video:

04:08

KOŠARKA ILI ONLIFENS: Ovo drugo, više zarađujem! Saznajte najšokantnije detalje o Milici Dabović: Rubrika 36 pitanja, ŠOK!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.