ŠUT GA NIJE SLUŽIO: Bogdan dvocifren u porazu Atlante!
Bogdan Bogdanović, Foto: Tim Nwachukwu / Getty images / Profimedia

NBA

ŠUT GA NIJE SLUŽIO: Bogdan dvocifren u porazu Atlante!

Mogao je i bolje

Objavljeno:

Košarkaši Filadelfije savladali su Atlantu rezultatom126:116 u meču NBA lige uz sjajan učinak Džoela Embida i ne tako blistavu partiju Bogdana Bogdanovića.

Srpski košarkaš meč je završio sa 13 poena, bio je peti strelac tima međutim šuta ga definitivno nije poslužio protiv drugog najboljeg tima na Istoku.

Bogdan je pogodio samo jedan šut za dva poena, za tri je šutirao 3/8, ukupno njegov učinak iz igre bio je 4/12.

Bio je ovo meč čiji se rezultat računa za Kup takmičenje, pa sada Fila u tom novom NBA eksperimentu ima učinak 2-1, a Hoksi 1-1.

Računajući kompletnu NBA sezonu Seventisiksersima je ovo bila deveta pobeda, imaju i tri poraza, dok je sastav iz Džordžije pao na 50% uspešnosti (6-6).

U pobedničkom sastavu Džoel Embid je bio nezaustavljiv, meč je završio sa 32 poena, Tobajas Heris je rekrodnom sezone od 29 poena podsetio na najbolje dane, dok je Tajris Meksi, uprkos sporijem početku meča, na kraju stigao do solidnih 19 poena.

U poraženom timu Tre Jang bio je najproduktivniji sa 22 poena i 13 asistencija, Džejlen Džonson je imao 17, koliko i Sadik Bej, dok je Marej, kao i Bogdanović, doprineo sa 13 poena.

Atlanta je podbacial kada je bilo najvažnije - u psoeldnjoj četvrtini utakmice.

Bogdanović je trojkom doneo prilazak na 99:93 na deset minuta pre kraja, međutim usledio je jalov perido meča po Hoske, a trojka Meltona za 102:94 bila je tačka posle koje je Fila usmerila meč u jednom pravcu.

Bonus video:

00:15

NOLE OPČINIO NBA ZVEZDU! Dončić nije krio oduševljenje zbog susreta sa Srbinom

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.