"IGRA KOJA MOŽE DA NAM ULIJE NADU..." Mitrović utučen posle poraza u Barseloni (FOTO)
Luka Mitrović na utakmici Barselone i Crvene zvezde, Foto: Javier Borrego / Shutterstock Editorial / Profimedia

"TO SU SVE SITNICE"

"IGRA KOJA MOŽE DA NAM ULIJE NADU..." Mitrović utučen posle poraza u Barseloni (FOTO)

Treba i ta sreća da se zasluži na terenu. Sigurno da ako nastavimo ovako i na treninzima i utakmica da će se vratiti, rekao je Luka

Objavljeno:

Luka Mitrović, najefikasniji košarkaš Crvene zvezde sa 22 poena u porazu od Barselone izneo je utiske posle meča u sedmom kolu Evrolige.

- Šta da vam kažem, igrati na jednu loptu u Blaugrani nije loše. Ne mogu da kažem da smo igrali loš meč, bilo je greška koje ćemo ispraviti. Poraz kao poraz nije dobar, ali ovo je igra koja može da nam ulije nadu da ćemo neke naredne utakmice dobijati - rekao je Mitrović za Meridian sport.

Luka Mitrović na utakmici Barselone i Crvene zvezde
Luka Mitrović na utakmici Barselone i Crvene zvezdefoto: Urbanandsport/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Istakao je da ovakva igra raduje.

- Donosi samopouzdanje. Ali, poraz je uvek poraz. Imali smo utakmica gde smo igrali dobro. Jedna, druga, pa treća i nismo uspeli da upišemo pobedu. Treba i ta sreća da se zasluži na terenu. Sigurno da ako nastavimo ovako i na treninzima i utakmica da će se vratiti. Doći ovde i da očekivati da ćete 40 minuta kontrolisati igru, nije baš realno. Mnogo jače ekipe nisu to uradile, pa ni mi. Došli smo tamo gde smo hteli da budemo, minut i po do kraja, nerešen rezultat, pre utakmice bi to odmah prihvatli. Onda su se desile sitnice. Zadnji pet sekundi, lopta stiže u reket i oni pogađaju koš faul. Kasnije težak šut Parkera. To su sve sitnice - poručio je Mitrović.

Bonus video:

00:20

Bakljada Delije u Lajpcigu

(Espreso/Meridian sport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.