NEJPIR BIO PRESKUP OLIMPIJI MILANO, ALI NE I ZVEZDI: "Tražio je 3 puta veći novac nego što je zarađivao!"
Šabaz Nejpir nije bio preskup Crvenoj zvezdi, Foto: Starsport©

dobra procena?

NEJPIR BIO PRESKUP OLIMPIJI MILANO, ALI NE I ZVEZDI: "Tražio je 3 puta veći novac nego što je zarađivao!"

Ove sezone u Evroligi Nejpir je u proseku imao 14,2 poena uz 2,3 asistencije

Objavljeno:

Košarkaši Crvene zvezde su prekinuli niz odf četirti poraza u Evroligi pobedom nad Bajernom u Beogradu, ali je Šabaz Nejpir izviždan zbog još jedne partije ispod očekivanja.

A predsednik Olimpije Milano je u razgovoru za "Basket njuz" otkrio da je želeo da zadrži Amerikanca u ekipi, ali da je ovaj tražio previše novca.

- Želeli smo da produžimo ugovor sa Nejpirom ovog leta, ali tražio je više nego tri puta veći novac od onog što je zarađivao. Nismo želeli da potrošimo toliko para. Već smo bili uložili mnogo novca u dovođenje Mirotića, iako Barselona i dalje plaća polovinu njegove plate - rekao je Pantaleo Del’Orko.

Zvezdi ovo nije bilo previše, a pomoglo je baš to što je odustala od Mirotića.

Na Nejpirovo mesto u Milanu je došao nemački reprezentativac Maodo Lo.

- Doveli smo Loa koji i dalje ne igra na nivou koji od njega očekujemo. Ako bude postojala prilika, okrenućemo se ka tržištu, ali nećemo trošiti suludu svotu novca. Sa finansijskim fer-plejom postoje granice koje moramo da poštujemo. U suprotnom, bićemo primorani da platimo ogromne kazne - objasnio je predsednik Olimpije.

Uprkos dolasku zvezde kakva je Nikola Mirotić, Olimpija Milano je na deobi poslednjeg mesta sa ASVEL-om i Albom sa samo jednom pobedom.

Ove sezone u Evroligi Nejpir je u proseku imao 14,2 poena uz 2,3 asistencije, 1,8 ukradene lopte i 1,5 skoka. Uz to ima i 2,8 izgubljenih lopti za oko 22 i po minuta po meču.

Standings provided by Sofascore

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.