ČOVIĆ BRANI ODLUKU DA ZVEZDA SMENI IVANOVIĆA: Alibi bivšeg trenera mu se nikako nije dopadao!
Nebojša Čović i Duško Ivanović, Foto: Starsport©/Peđa Milosavljević

"moralo je"

ČOVIĆ BRANI ODLUKU DA ZVEZDA SMENI IVANOVIĆA: Alibi bivšeg trenera mu se nikako nije dopadao!

"Izgubili smo protiv Partizana? Pa šta?"

Objavljeno:

Nebojša Čović se tokom gostovanja na TV Prva požalio na ono što vidi kao neravnopravne uslove korišćenja termina u Beogradskoj areni između njegove Crvene zvezde i Partizana, ali se osvrnuo i na nedavna dešavanja u klubu.

Crveno-beli su loše počeli sezonu a već posle pet kola Evrolige, smenjen je trener Duško Ivanović i doveden Janis Sferopulos.

- Upali smo u neku čudnu krizu. Ona je počela od utakmice sa Žalgirisom koju smo dobili, a onda sami sebe pobedili. To se onda nastavilo protiv Virtusa koji se nudio, a onda i Partizana. Pobedili smo i Partizan, a onda i sami sebe.

Usledila je očigledna zamerka Dušku Ivanoviću.

- Novi trener nikada nije pomenuo kao alibi da su mu nedostajali igrači. Da li je moralo da dođe do promene trenera? Po našoj analizi, moralo je iako smo vrlo zadovoljni sa onim što smo prošli sa gospodinom Duškom Ivanovićem. Znam kad uđemo u krizu i zajedno sa ljudima u klubu smo doneli odluku. Došao je iskusan trener, dobili smo važnu utakmicu. Izgubili smo protiv Partizana? Pa šta? I dalje sija sunce - opravdao je Čović smenu Ivanovića pred dva derbija.

Duško Ivanović, Nebojša Čović
foto: Starsport©/Peđa Milosavljević

Nije mu se svidelo zviždanje navijača.

- Nama su navijači potrebni kada ide loše. Kada ide dobro, kada vodimo po 15, 20 razlike, pa super. Ali kada igramo loše, nama ne treba zviždanje. Što se toga tiče, neka i zvižde. Neka svako radi svoj posao. Ja mislim da to nije njihov posao, da vređaju svoje igrače i svog trenera - zaključio je Čović.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.