ZVEZDIN LITVANAC UKAZAO NA PROBLEME: "Loše smo igrali, moramo da ispravimo greške!"
Gedraitis je sinoć bio drugi najefikasniji pojedinac iz Zvezde, Foto: Starsport©

uzdignute glave

ZVEZDIN LITVANAC UKAZAO NA PROBLEME: "Loše smo igrali, moramo da ispravimo greške!"

Gedraitis najavio pobedu protiv Bajerna

Objavljeno: 11:14h

Crveno-beli su u 5. kolu regionalne lige izgubili od Partizana 98:78, što im je bio drugi poraz od večitog rivala u pet dana, pošto su prethodno poraženi i u evroligaškom derbiju.

“Teška utakmica kao što smo i očekivali, moramo da radimo još napornije, i dalje smo na početku sezone, potrebno je da ispravimo neke stvari, radimo više. Sada prebacujemo pažnju na Bajern”, rekao je košarkaš Crvene zvezde Rokas Gedraitis za Meridian sport.

Gedraitis je bio drugi najbolji pojedinac u timu Janisa Sferopulosa sa 13 poena, ali nij njegova dobra rola nije pomogla crveno-belima da izbegne novi poraz od crno-belih.

Možda smo izgubili fokus, loše smo igrali u drugoj i prvom delu treće četvrtine, imali su skoro 20 poena prednosti. Mi smo energijom uspeli da stignemo do šest poena zaostatka, to je pozitivna stvar, ali potrebno je da pogledamo video analizu i ispravimo greške koje smo pravili”.

Litvanac je objasnio i šta je po njegovom mišljenju nedostajalo da crveno-beli stignu do potpunog preokreta. “Pre svega svi igrači. Nedostajalo nam je njih nekoliko, imamo novog trenera, još uvek se navikavamo na njegovu filozofiju,način na koji želi da igramo. Zajedno smo tek 5-6 dana, a igrali smo tri utakmice u tom periodu”, rekao je Gedraitis.

Naredni meč Zvezda igra u Evroligi protiv Bajerna na svom terenu od 18.30 u četvrtak.

“Moramo da pobedimo tu utakmicu, borićemo se, biće teško, Bajern ima dobar tim ove godine, ali pokušaćemo da slavimo kako bi se podigli i vratili na pravi put” zaključio je Gedraitis za Meridian sport.

Bonus video:

00:14

Atmosfera ispred Arene pred meč Partizan - Crvena zvezda

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.