VLADE ĐUROVIĆ OPLEO PO ZVEZDINOM NAJSKUPLJEM IGRAČU: "Ne kažem da su igrali drugi bolje, ali on...Razočaran sam!
Đurović je istakao da je razočaran Šabazom Nejpirom, Foto: Starsport©

iskreno

VLADE ĐUROVIĆ OPLEO PO ZVEZDINOM NAJSKUPLJEM IGRAČU: "Ne kažem da su igrali drugi bolje, ali on...Razočaran sam!

Đurović nije zadovoljan igrom Zvezde

Objavljeno:

Košarkaški stručnjak Vlade Đurović analizirao je meč između Zvezde i Partizana u kom su crno beli izašli kao pobednici.

Crvena zvezda je doživela drugi poraz od ljutog rivala u razmaku od četiri dana, prvo u Evroligi gde su poraženi minimalnom razliku, a zatim i u ABA ligi gde su crno beli pred svojim navijačima slavili sa 98:87.

Nakon meča iskusni Vlade Đurović u razgovoru za "Arena sport" istakao je da je razočaran igrom Zvezde i žestoko opleo po najzvučnijem pojačanju crveno-belih - Šabazu Nejpiru.

"Razočaran sam igrom Crvene zvezde, naročito igrom Šabaza Nejpira. Druga četvrtina je bila katastrofa, čista. Ne kažem da su igrali drugi bolje, ni za jednog to ne mogu da kažem, ali Nejpir… Mnogo drži loptu, davi, igra za koš, a plejmejker je, treba da razigrava saigrače. Džoel Bolomboj je imao šest šuteva za dva poena, Luka Mitrović četiri, a Šabaz Nejpir sedam. Imao je i deset šuteva za tri, ukupno 6/17 što je slabo. Poene je ubacio kad je utakmica bila gotova, sa bacanja i namirio je svoje poene. Ko nije gledao utakmicu rekao bi 23 poena za 28 minuta je dobar učinak. Vrlo slabo, ne kažem da i drugi nisu bili", rekao je Đurović.

Bonus video:

00:43

NESTVARNA ZVEZDA DEMOLIRALA FJORENTINU ZA POLUVREME: Marakana videla ATOMSKI FUDBAL crveno-belih, Delije u potpunom TRANSU

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.