LESOR ODGOVORIO NA PROZIVKE NAVIJAČA PANATINAIKOSA: "Da raščistimo..." (VIDEO)
Matijas Lesor, Foto: Printscreen/Instagram.com/thiaslsf

"nAŽALOST..."

LESOR ODGOVORIO NA PROZIVKE NAVIJAČA PANATINAIKOSA: "Da raščistimo..." (VIDEO)

Večeras sam pokazao da igram za ovaj tim i da sam igrač Panatinaikosa i da ću svaki put dati sve od sebe da pobedim, rekao je Franuz između ostalog

Objavljeno:
Veljko Petrović

Matijas Lesor našao se na udaru navijača Panatinaikosa pošto je ostavio poruku Partizanu, njegovom bivšem klubu pred meč sa Crvenom zvezdom.

Francuz je imao 23 poena i 14 skokova u pobedi "zelenih" nad Baskonijom, a posle meča odgovorio je pristalicama Atinjana.

- Nažalost, video sam na društvenim mrežama, ali ne obraćam pažnju na to. Da rasčistimo, nekada sam već pričao o tome, rekao sam da imam braću u timu, a s njima ću pričati i za 10 godina, javljaću se na telefon. I dalje ću ih zvati, jer su mi braća. Nisu samo prijatelji, nisu to samo "ljudi u timu", proživeli smo mnogo stvari zajedno, postali smo bliski. Kada braća pobede, ja sam srećan. Večeras sam pokazao da igram za ovaj tim i da sam igrač Panatinaikosa i da ću svaki put dati sve od sebe da pobedim. Ali, ova utakmica (derbi sa Zvezdom) je bila važna za Partizan, bio sam srećan. Bio sam kod kuće, pozvali su me, javio sam se kao što bi se javio svakome. Slavili su s navijačima, lepo je što su i oni pomislili na mene, to samo pokazuje našu vezu i koliko poštovanja i ljubavi imamo jedni prema drugima - rekao je Lesor.

Bonus video:

01:29

LESOR POVEO NAVIJANJE Ludnica na aerodormu: Uzmi Željko evrotitulu

(Espreso/Veljko Petrović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.