RAZAPINJU LESORA: "Ako ti se ne sviđa ovde, vrati se u MALI KLUB iz Srbije" "Ma kakva ljubav, izdao vas je za PARE"
Matijas Lesor nije po volji navijača Panatinaikosa, Foto: Turkish Airlines EuroLeague/Twitter

obračun navijača

RAZAPINJU LESORA: "Ako ti se ne sviđa ovde, vrati se u MALI KLUB iz Srbije" "Ma kakva ljubav, izdao vas je za PARE"

Matijas Lesor je tokom prethodne dve sezone "kupio" navijače Partizana odličnim partijama, a naročito je bio motivisan upravo u duelima sa Zvezdom, svojim bivšim klubom

Objavljeno:

Pobeda Partizana u dramatičnom meču sa Crvenom zvezdom u Evroligi posebno je obradovala Matijasa Lesora, a Aleksa Avramović je odmah posle meča sa njim podelio radost putem video poziva.

Francuski centar je tokom prethodne dve sezone "kupio" navijače Partizana odličnim partijama, a naročito je bio motivisan upravo u duelima sa Zvezdom, svojim bivšim klubom.

Imao je Lesor i nekoliko skandala pošto je udario Filipa Petruševa, a i slikao se sa navijačima koji su držali baner na kom su sramno vređali Petruševa i Nikolu Kalinića.

Bio je heroj "Grobara" dok nije otišao u Panatinaikos, pa ga je deo navijača optužio da je prvi otišao za parama.

Iapk, Lesor je nastavio da se bavi Partizanom i po odlasku u Atinu i neretko se oglašavao putem Tvitera, a sadašnjeg X-a. Tako je učinio i uoči derbija u četvrtak, a navijači Panatinaikosa to nisu dočekali blagonaklono.

Oni su pisali Lesoru zbog toga.

- Ako ti toliko nedostaje Partizan, vrati se! Panatinaikos je najveći klub u Evropi i blagosloven si što si ovde. Prestani sa ovim i igraj košarku - napisao mu je jedan besni navijač.

Drugi "Zeleni" je poručio Francuzu:

- Moraš da poštuješ dres koji nosiš. Ako ti se ne igra za ovaj tim, slobodno idi. Nisu nam potrebni igrači koji ne poštuju klub. Ako nisi shvatio da igraš za jedan od najboljih evropskih timova, onda idi.

- Brate, igraš za Panatinaikos. Ako ti se ne sviđa, odrekni se ugovora i vrati se u mali klub iz Srbije.

Jedan navijač Partizana je na ovo rekao da je Lesor otišao u PAO samo na sezonu i zbog novca pa da će se vratiti gde mu je srce.

- Partizan je mali klub, Željko je legenda. O kakvoj ljubavi pričate? Pa izdao vas je za pare, da bi došao ovde, ne razumem o kakvoj ljubavi govorite - bio je odgovor grčkog navijača.

Bonus video:

00:06

Atmosfera pred meč Partizan - Cibona

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.