JOKIĆA PITALI ŠTA JE RADIO TOKOM LETA 2023: "Pripremao sam svoje telo za sezonu..." Podsetili smo se - FOTO/VIDEO
Nikola Jokić, Foto: Printscreen/X/TNT Sports, gajicjelena/Tiktok, Printscreen/Twitter/@ClutchPoints, Printscreen/Twitter/@johnnykats, acoo.pejovic.fanpage/Instagram, Printscreen/Twitter/hidenakaaa, Printscreen/TikTok@ivaje, Printscreen/Instagram/@_kristina_radosavljevic, Printscreen/Instagram/@nemanja.savic.savke

hit

JOKIĆA PITALI ŠTA JE RADIO TOKOM LETA 2023: "Pripremao sam svoje telo za sezonu..." Podsetili smo se - FOTO/VIDEO

Nikola jeste sebi dao oduška, ali očigledno i dovoljno vremena da opet uđe u top formu taman na vreme

Objavljeno: 08:45h
Nedeljko Đukić

Nikola Jokić je bio dobro raspoložen posle ubedljive pobede svog Denvera nad Los Anđeles Lejkersima na otvaranju nove NBA sezone, ali i odlične sopstvene partije - odmah je počeo tripl-dablom.

Srpski centar je u razgovoru sa Šekilom O'Nilom i Čarlsom Barklijem najpre analizirao meč koji je kao uvod imao svečanu dodelu NBA prstenja šampionima.

- Mislim da smo imali malo više energije, da nam je ceremonija dala dodatno pojačanje. Imali smo svoje veče, prvo poluvreme je bilo neverovatno, potom smo malo izgubili energije, ali na kraju meča smo bili vrlo dobri i pobedili smo. Mislim da su nas sve te stvari - baneri, ceremonija - naterali da ne budemo tim koji će izgubiti.

Nikola nije hteo da prihvati ulogu favorita za titulu i u novoj sezoni, već je izbegao nabacivanje pritiska.

- Imamo šansu, nikada ne znate šta će vam sezona doneti, ali imamo šansu, zašto da ne. Igrali smo dobro večeras, naša odbrana je bila dobra, ofanziva takođe. Imamo šanse, zašto da ne.

Jokić je na kraju dobio pitanje kakav mu je bio režim između sezona - koliko je igrao košarku, koliko je gledao košarku, išao na trke konja...

- Ne znam da li bi trebalo to da vam govorim o košarci. Bio sam u teretani tokom leta, preskakao sam samo nedeljni dan. Pripremao sam svoje telo za sezonu. Mislim da je naše telo alat i ako nije spremno nešto će se desiti, povredićete se. Nisam preskakao niti jedan dan treninga, možda jesam malo na terenu, koji dan, mesec ili dva meseca - u šaljivom tonu je zaključio Jokić.

Ispod možete videti galeriju slika i nekoliko videa pod nazivom "Jokićevo leto 2023." i podsetiti se "Džokerovih" lumpovanja od Las Vegasa do Sombora, na žurkama, svadbama, hit kupovini piva u Bosni, skakanju sa stene tokom raftinga na Drini, slavlju posle trka konja uz pesmu "Da sam pauk", meraku sa saigračima iz reprezentacije...

1 / 15 Foto: Printscreen/Twitter/@johnnykats
00:36

Nikola Jokić slavi titulu uz hit Ere Ojdanića

00:38

Nikola Jokić lumpuje

00:39

Jokić na Cecinom koncertu

Ono što je sigurno, Nikola jeste sebi dao oduška, ali očigledno i dovoljno vremena da opet uđe u top formu taman na vreme. Verovatno je procenio da bi odlaskom na Mundobasket ne bi uspeo i jedno i drugo.

Bonus video:

00:38

Nikola Jokić lumpuje

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.