JOKIĆ KUPOVAO PIVO U BOSNI, PRODAVAČICA GA NIJE PREPOZNALA! "Joj sine koliki si ti samo za košarke" (video)
Nikola Jokić u prodavnici, Foto: Printscreen/Twitter/hidenakaaa

smeh do suza!

JOKIĆ KUPOVAO PIVO U BOSNI, PRODAVAČICA GA NIJE PREPOZNALA! "Joj sine koliki si ti samo za košarke" (video)

Raja je oduševljena susretom, ali žao nam je što nismo imali priliku da malo i popričamo. Nikola, ali i svi drugi su uvek dobrodošli i u Goražde i kod nas, ispričao je između ostalog vlasnik marketa

Objavljeno:

Nikola Jokić predvodio je Denver Nagetse do prve i istorijske titule u NBA ligi, a potom se vratio u rodni Sombor gde je gledao konjičke trke.

Isto je radio i u Italiji gde smo čuli zanimljivu priču, a bio je i na koncertu Ace Pejovića i sada je primećen u Bosni i Hercegovini, tačnije Goraždu.

Prema pisanju sarajevskog portala "Klix", Srbin je svratio u market kako bi kupio pivo i sok, a prodavačica na kasi ga nije prepoznala.

- Joj sine koliki si ti samo za košarke - rekla je prodavačica i izazvala smeh.

Vlasnik marketa je u kom je bio Jokić je dao izjavu za ovaj portal.

- Ja sam bio u gradu kad su me nazvali i rekli mi znaš li da nam je u marketu Nikola Jokić. Ovaj radnik me nazvao kaže da su Nikola i prijatelji stali da on prođe sa viljuškarom kako bi uradio posao, a poslije su ušli u market po piće i neke sitnice. Bili su ljubazni i raspoloženi. Ma niko nije mogao da veruje, ali dešava se. Dina, radnica na kasi nas je baš sve nasmejala. Mi smo naravno podelili snimke. Raja je oduševljena susretom, ali žao nam je što nismo imali priliku da malo i popričamo. Nikola, ali i svi drugi su uvek dobrodošli i u Goražde i kod nas - ispričao je za pomenuti portal vlasnik Dino Zorlak.

Bonus video:

00:06

Nikola Jokić bos napustio rođendan Bogdana Bogdanovića (VIDEO)

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.