SVE BOLJI I BOLJI: Čudesna blokada Nikole Jovića! (VIDEO)
Nikola Jokvić, Foto: Starsport©

nba predsezona

SVE BOLJI I BOLJI: Čudesna blokada Nikole Jovića! (VIDEO)

Sasvim dobra partija srpskog reprezentativca

Objavljeno:

Bez nekoliko standardnih igrača, među kojima su Džimi Batler, Tajler Hiro i Kevin Lav, košarkaši Majamija poraženi su od Bruklina rezultatom 107:104!

Svoju minutažu u redovima Hita odlično je iskoristio srpski košarkaš Nikola Jović koji je za skoro 24 minuta koliko je proveo na terenu imao učinak od devet poena, pet skokova i dve asistencije.

Tu je i jedna sjajna blokada, kada je krajem treće četvrtine pratio rivala u kontranapadu i na kraju ga sustigao za efektan potez.

Loni Voker je predvodio Netse sa 22 poena na ovom meču, Šarp je imao 19 poena i 11 skokova, dok su dvocifreni bili još Tomas sa 14 i Bridžis i Fini-Smit sa po 11 ubačenih poena.

S druge strane, kod Majamija su se istakli Hajsmit i Svajder sa po 15. Adebajo je imao jedan manje, a Robinson 11.

Hjuston je izgubio od San Antonija rezultatom 117:103, a Boban Marjanović je ponovo dobio određenu minutažu u predsezoni.

Proveo je pet i po minuta na terenu i imao je po dva poena i skoka, te jednu asistenciju. Vilijams sa 19 i Vajtmor sa 17 su se istakli u redovima Raketa, dok je Vasel sa 25 bio najbolji kod Sparsa. Vembenjama je dodao 15 poena i šest skokova.

Bonus video:

01:39

Nikola Jović na prijemu košarkaša u Predsedništvu Srbije

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.