(FOTO UBOD) Legenda Partizana se ovako 'spremila' za Barselonu: JEDNA stvar je najbitnija...
Duško Vujošević pred utakmicu Partizan - Barselona, Foto: Espreso

stalna podrška

(FOTO UBOD) Legenda Partizana se ovako 'spremila' za Barselonu: JEDNA stvar je najbitnija...

"Grobari" su spremili vatrenu atmosferu gostima iz Barselone ali među najvernijim pristalicama crno-belih u beogradskoj "Areni" nema legendarnog trenera

Objavljeno:

Košarkaši Partizana u 3. kolu Evrolige prvi put ove sezone igraju pred svojim navijačima u eltinom evropskom takmičenju.

"Grobari" su spremili vatrenu atmosferu gostima iz Barselone ali među najvernijim pristalicama crno-belih u beogradskoj "Areni" nema legendarnog trenera Duška Vujoševića.

Reporter "Espresa" je uoči utakmice primetio Vujoševića u jednom od kafića u Njegoševoj ulici na Vračaru odakle po svemu sudeći i prati okršaj Partizana sa Barselonom.

Duško Vujošević
foto: Espreso

Upravo u ovoj ulici Vujošević je u rano jutro 27. septembra izazvao saobraćajnu nezgodu kada je svojim automobilom marke "BMW" zakačio dva parkirana vozila i zid jednog lokala prilikom izlaska iz garaže.

Prilikom uviđaja je utvrđeno da je Dušku Vujoševiću bila istekla vozačka dozvola. Čuveni trener se kasnije javio iz bolnice gde je bio na dijalizi, ali je potvrdio da srećom nije bilo povređenih.

Navijači Partizana znaju da crno-beli imaju maksimalnu podršku Vujoševića i kad klub ne prati uživo, a sve sigurno raduje prizor koji potvrđuje da je on dobro. I da nije za volanom...

Bonus video:

00:06

Atmosfera pred meč Partizan - Cibona

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.