PARTIZAN GA ŽELEO OVOG LETA,A SADA JE ISPLIVALA ANEGDOTA O NJEMU: Dobio otkaz u Zagrebu jer se uspavao na treningu!
Majk Džejms i Nikola Mirotić, Foto: EPA/Enric Fontcuberta

neoprezno

PARTIZAN GA ŽELEO OVOG LETA,A SADA JE ISPLIVALA ANEGDOTA O NJEMU: Dobio otkaz u Zagrebu jer se uspavao na treningu!

Bio je velika želja Partizana, ali

Objavljeno:

Zvezda Evrolige i nekadašnji NBA as Majk Džejms jedan je od najkontraverznijih igrača u Evropi, a sada se našao u centru zbivanja jer je isplavala anegdota iz njegovog života.

On je svoju košarkašku karijeru u Evropi započeo u Hrvatskoj u ekipi KK Zagreba, a trener mu je bio Danijel Jusup sadašnji selektor Hrvatske.

O tome je govorio košarkaš Galatasaraja Miralem Halilović za Basketball Sphere. - Jeste, Mike James je bio sa mnom. Ima jedna smešna anegdota. To mu je bila prva sezona u Evropi. Trener je bio Danijel Jusup. On je posle jedno dva meseca boravka tu ostao šokiran raznoraznim treninzima i načinom igranja u Evropi. Da li zbog komunikacije sa svojima u Americi, video igrica ili izlaska… Ali je dva-tri puta zaspao tokom video analize koju smo gledali što je za Jusupa bila velika uvreda.Zbog toga što je zaspao tokom video analize nekoliko puta, dobio je otkaz. Jedan Mike James koji je dobio otkaz u Zagrebu, nakon par godina je bio u Panathinaikosu, a posle i u NBA… Napravio je na kraju jednu od najboljih karijera u Evropi, ali start mu je bio baš težak - rekao je Halilović.

Majk Džejms je bio blizu odlaska iz Monaka ovog leta, a među zainteresovanima za njegovo dovođenje je bio i Partizan, ali je on ipak odlučio da i ove sezone ostane deo "Kneževa".

Bonus video:

01:25

Košarka je nezamisliva bez Dude: Beograd dobio teren posvećen Dušanu Ivkoviću

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.