SIMANIĆ OTVORIO DUŠU I OTKRIO DA LI MOŽE DA OPET ZAIGRA: "Pet dana nisam znao za sebe!"
Boriša Simanić, Foto: Nemanja Nikolić

najteže je prošlo

SIMANIĆ OTVORIO DUŠU I OTKRIO DA LI MOŽE DA OPET ZAIGRA: "Pet dana nisam znao za sebe!"

Pratio sam ih preko mobilne aplikacije - rekao je Boriša Simanić

Objavljeno:

Masa je eksplodirala kada se na balkonu Starog dvora u Beogradu pojavio Boriša Simanić, klicali su njegovo ime u jednom od najemotivnijih momenata dočeka košarkaša i basketaša Srbije i Novaka Đokovića.

Boriša je na Svetskom prvenstvu u Manili ostao bez bubrega, ali je izdržao dve operacije i strašan stres i kući se vratio sa srebrnom medaljom, ali i osmehom.

Rasplakao se ipak Simanić posle divnih reči koje mu je pred svima uputio Đoković, a kad su se utisci slegli, u razgovoru za Radio Beograd 1 otkrio je najpre kako se oseća fizički.

- Odlično sam stvarno! U početku je bilo baš nezgodno. Iz dana u dan je sve bolje. Počeo sam i da hodam i da jedem, tako da se nadam ubrzanom oporavku - započeo je košarkaš Srbije pa podsetio kroz šta je sve prošao.

- Pošto sam imao dve operacije, praktično pet dana nisam znao za sebe. Nisam imao ni telefon. Kada sam prvom prilikom uspeo fizički da dođem do mobilnog, poslao sam im poruku i to ih je stvarno mnogo moralno podiglo. I meni su značile te njihove pobede, tako da smo se na taj način međusobno dopunjavali. Pratio sam ih preko mobilne aplikacije - kroz osmeh je rekao Boriša.

Boriša Simanić
foto: Nemanja Nikolić

Novinara je zanimalo hoće li se vratiti na parket, mada je to svakako u drugom planu u odnosu na zdravlje.

- Za sada ne znam mnogo. Naravno, moguće je da opet zaigram. Znam samo da tri meseca ne smem ništa da radim. Očekuju me analize pod fizičkim naporom i onda ćemo sve znati posle toga - zaključio je Boriša Simanić u razgovoru za Prvi program Radio Beograda.

Bonus video:

00:29

Bobi Marjanović stigao na žurku

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.