PARTIZAN UPLATIO OZBILJAN DEO PORESKOG DUGA! Oglasio se i Ostoja Mijailović (FOTO)
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

VELIKA SUMA

PARTIZAN UPLATIO OZBILJAN DEO PORESKOG DUGA! Oglasio se i Ostoja Mijailović (FOTO)

Na ovaj način, crno-beli su započeli konačnu otplatu duga prema Poreskoj Upravi koja će biti završena u najkraćem mogućem roku, glasi deo saopštenja "parnog valjka"

Objavljeno: 17:42h

KK Partizan je konačno uplatio ogroman deo poreskog duga prema državi koji iznosi oko sedam miliona evra.

- KK Partizan je danas uplatio 437.600.000 dinara za namirenje poreskog duga. Na ovaj način, crno-beli su započeli konačnu otplatu duga prema Poreskoj Upravi koja će biti završena u najkraćem mogućem roku - glasi saopštenje crno-belih.

Ostoja Mijailović
Ostoja Mijailovićfoto: Starsport©

Tim povodom, oglasio se i Ostoja Mijailović, predsednik "parnog valjka."

- Nakon što smo sa Poreskom Upravom uradili sravnjenje nagomilanog poreskog duga koji datira još iz nekih vremena kada ova Uprava kluba nije bila u Partizanu, danas smo na ime izmirenja poreskog duga uplatili 437.600.000 dinara, što je približno iznosu od 3.735.500 evra. Preostali dug, Klub će izmiriti u najkraćem mogućem periodu. Ovim putem želim da se zahvalim svima koji su pomogli da uđemo u proces rešavanja ovog problema koji godinama pritiska naš klub, kao i da prikupimo novac. Takođe želim da se zahvalim i Poreskoj Upravi na strpljenju. Za sada ne bih iznosio više detalja o ovoj temi, već bih to ostavio za konferenciju za medije koja će biti održana krajem meseca, nakon redovne Skupštine KK Partizan - poručio je Mijailović.

Bonus video:

03:51

OSTOJA MIJAILOVIĆ ŽESTOKO ISPROZIVAO JSD PARTIZAN: Ponašaju se nemajčinski, mi ostali imamo pravo samo na vazduh oko STADIONA!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.