SVE SE PUŠI: Marinković poslao ŽESTOKU poruku FIBA!
Vanja Marinković u duelu sa Andreasom Obstom, Foto: Wu Zhuang / Xinhua News / Profimedia

LEPO IM JE REKAO

SVE SE PUŠI: Marinković poslao ŽESTOKU poruku FIBA!

Vanja Marinković se oglaiso zanimljivom porukom posle poraza u finalu od Nemaca

Objavljeno: 19:05h

Košarkaši Srbije nisu uspeli da osvoje zlatnu medalju na Mundobasketu nakon što su u velikom finalu poraženi od Nemačke rezultatom 83:77.

Reprezentativac "Orlova" Vanja Marinković prokomentarisao je učinjeno na Svetskom prvenstvu po završetku meča za zlatnu medalju.

- Veliki je uspeh za sve nas. Utučeni smo zbog poraza, emocije nas drmaju,to je normalno. Treba da budemo ponosni i srećni. Glava gore, što bi rekao Kari - rekao je Marinković.

O samoj utakmici je rekao sledeće:

Vanja Marinković i Bogdan Bogdanović
Vanja Marinković i Bogdan Bogdanovićfoto: Starsport©

- Iskreno, nije išlo tokom kojim smo mi hteli. Bilo je nerešeno na poluvremenu. Izašli su bolji od nas. Ne mogu reći sa većom željom, imali smo je i mi. Za tim kakav je Nemačka dovoljno je bilo da uhvate ritam. Mogli smo još ranije da se vratimo na neke njihove greške,... Jesmo na kraju, ali nije bilo vremena.

Vanja je na kraju obraćanja imao zanimljivu poruku za FIBA.

- Kada smo se skupili, da pogledate ekipu, niko ne bi verovao da ćemo doći do finala Svetskog prvenstva, a borili smo se do kraja. Moglo je drugačije, znaš... Nemamo mi tu puno izbora. Moramo da se borimo. Svi smo gladni bili pobede. To je sport. Da nam je neko rekao 26. jula da ćemo biti na Olimpijskim igrama bez kvalifikacionog turnira i da ćemo nositi srebrnu medalju oko vrata, ne znam... Bila je na početku turnira FIBA rang lista, Srbija nije bila u top 10, možda bi trebalo da je prave opet.

Bonus video:

00:14

Dobrić ne može da hoda posle finala

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.