OVO ĆE ODUŠEVITI NAVIJAČE U REPUBLICI SRPSKOJ: Elektro Bijeljina odlaže sve zbog finala Mundobasketa!
Foto: Starsport©

hit

OVO ĆE ODUŠEVITI NAVIJAČE U REPUBLICI SRPSKOJ: Elektro Bijeljina odlaže sve zbog finala Mundobasketa!

Sve će stati kada Srbija i Nemačka izađu na teren

Objavljeno:

Košarkaška reprezentacija Srbije u nedelju, 10. septembra, ima pred sobom jedan od najvažnijih mečeva u 21. veku, pošto će se u Manili sastati sa selekcijom Nemačke u velikom finalu ovogodišnjeg izdanja Mundobasketa.

Srbija čeka zlatnu medalju na Svetskom prvenstvu već 21 godinu, pošto je prethodna osvojena u Indijanapolisu, kada je Jugoslavija slavila protiv Argentine sa 84:77 posle produžetaka.

Od tada se čeka novo zlato, a prilika je izgledna protiv Nemačke, dok, žargonski, ali i bukvalno rečeno - cela država će stati.

Slična situacije je viđena i u komšijskoj Republici Srpskoj, gde je Elektro-Bijeljina istakla saopštenje u kom kaže da će odložiti sve radove na trafo stanici, zbog utakmice. Saopštenje prenosimo u celosti.

- Zbog ogromnog interesovanja naših građana za sutrašnju finalnu utakmicu Svetskog prvenstva u košarci, između Srbije i Nemačke i velikog broja zahteva i molbi da se obezbedi električna energija i mogućnost gledanja direktnog prenosa, "Elektro-Bijeljina" će odložiti najavljeni remont TS "Bijeljina III". Na taj način ćemo omogućiti našim sugrađanima da imaju električnu energiju i da pored malih ekrana bodre srpske košarkaše. Novi termin remonta biće u oktobru i mi ćemo na vreme obavestiti naše kupce - ističu u svom saopštenju.

Podsetimo, meč između Srbije i Nemačke je na programu od 14 časova i 40 minuta.

Bonus video:

02:14

Avramović posle pobede nad Kanadom


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.