LJUBAV ILI NEŠTO DRUGO? Mijailović OTKRIO kako se Panter predomislio i "odjavio" Barselonu
Ostoja Mijailović, Foto: Starsport©

sada je sve poznato

LJUBAV ILI NEŠTO DRUGO? Mijailović OTKRIO kako se Panter predomislio i "odjavio" Barselonu

Po prvi put je ispričao kako je došlo do preokreta

Objavljeno: 17:24h

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović u intervjuu za "Mozzartsport" otkrio je da je bilo sve dogovoreno oko prelaska Kevina Pantera u Barselonu.

Kapiten crno-belih se predomislio i potpisao novi ugovor na dve sezone.

Mijailović je po prvi put otkrio kako je došlo do preokreta.

- Kevin je fantastičan covek, želja svih nas je bila da ostane u klubu. Razgovarao sam sa većinom članova uprave i svi su bili za to da kapiten ostane u klubu. Kad me je Zoran Savić obavestio da je skoro gotovo i da Kevin odlazi u Barselonu, zamolio sam ga da zamoli agente i Kevina da sačekaju par sati sa odlukom, što su i učinili. Pitao sam koje su prepreke i šta je to što će situaciju promeniti u našu korist. Zoran mi je preneo uslove na šta smo kao klub reagovali i Kevin je ostao u Partizanu. Ponosim se time što smo takvog igrača zadržali, jako dobro znam šta on znači klubu i navijačima - rekao je Mijailović za "Mozzartsport".

Kevin Panter
Kevin Panterfoto: Starsport©/Srđan Stevanović

Prvi čovek crno-belih osvrnuo se i na temu ulaznica za mečeve u sledećoj sezoni:

- Cene karata će izaći za nekoliko dana, promenili smo tiketing provajdera jer je bilo puno propusta u radu. Bilo je jako puno žalbi naših navijača. Biće dosta noviteta, od reselinga do karata na rate kroz kredite. Karte će moći da se kupe na onlajn šopu. Želimo da našim navijačima omogućimo najbolje uslove.

Budžet Partizana biće značajno uvećan u odnosu na prethodnu takmičarsku godinu.

- Svi smo želeli bolji tim naredne sezone, budžet će nam biti veći za 20 posto u odnosu na prošlu sezonu. Potpuno je razumljivo da će kate koštati nešto više, klub nekako mora da zaradi novac. U ovom trenutku ima značajno više od 20.000 ljudi registrovanih na našem sajtu za kupovinu sezonskih, žao mi je što nećemo imati dovoljan broj za sve - rekao je Mijailović.

Bonus video:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Mozzartsport)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.