OTKRIVENI NOVI DETALJI OKO TRANSFERA MIROTIĆA: "Zvao sam ga u Monako, ali je on izabrao Partizan!"
NIkola Mirotić, Foto: EPA/Enric Fontcuberta

ZANIMLJIVA IZJAVA

OTKRIVENI NOVI DETALJI OKO TRANSFERA MIROTIĆA: "Zvao sam ga u Monako, ali je on izabrao Partizan!"

Majk Džejms gajio je nadu da će bivši igrač Barselone zaigrati u timu Saše Obradovića

Objavljeno: 19:27h

Američki košarkaš Majk Džejms priznao je da je ovog leta pokušao da vrbuje Nikolu Mirotića kako bi ovaj došao u Monako i pomogao im da osvoje Evroligu.

Džejms je dao jedan intervju za "Basket Njuz" i tom prilikom je otkrio da je Mirotić već bio izabrao Partizan, ali...

- Čitao sam članak gde se smatra da smo nas dvojica među najboljim igračima koji nikada nisu osvojili titulu u Evroligi. Sada sam nekako logično razmišljao da ga dovedem u Monako posle fajnal-fora gde ni on ni ja nismo bili zadovoljni kako se sve završilo. Razgovarali smo o tome da igramo jednom bez obzira gde na odredište. Očigledno je imao problema u Barseloni, a oni su imali svojih problema, tako da je najlakši odgovor bio Monako. Tako da sam pokušao da povežem tačke i da mu olakšam da ode negde - rekao je Džejms i dodao:

Majk Džejms
foto: Starsport©/Srđan Stevanović

- Nije nas izabrao. Imao je mnogo toga. Kao prijatelj, bio je veoma otvoren prema meni sve vreme o tome šta će da uradi. Trudio sam se da mu ne smetam previše jer ne želiš da smetaš nikome kada tako donosi veliku odluku. Ali, ja sam mnogo posezao, skoro svaki drugi dan, samo da razgovaram i vidim šta radi i da vidim šta misli. Razumeo sam da je Partizan na prvo mestu kao njegova odluka, pa onda mi. On je izabrao Partizan, mi smo krenuli dalje. Kada se desila stvar sa Partizanom, Milan je bio kao poslednji koji je ostao. Možda nisam u pravu, ali ja to tako razumem.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.