BOGDANOVIĆ SVE OTKRIO O JOKIĆU: Rekao je da može da dođe, ali...
Bogdanović i Jokić, Foto: USA TODAY Sports / ddp USA / Profimedia

kapiten izneo detalje

BOGDANOVIĆ SVE OTKRIO O JOKIĆU: Rekao je da može da dođe, ali...

Srpski reprezentativac svestan čitave situacije

Objavljeno: 21:29h

Selektor Srbije Svetislav Pešić je na konferenciji za medije saopštio spisak reprezentacije Srbije za predstojeći Mundobasket.

Bogdan Bogdanović je i zvanično postao kapiten, a nakon obraćanja javnosti je prokomentarisao odluku Nikole Jokića da ovog leta ne obuče nacionalni dres. - Pa bilo je tako sa njim, on je isto i mene okrenuo i rekao da nije mentalno tu i da može da dođe, ali da to ne bi bilo to to. Kao košarkaš to mogu da razumem, ali mogu i druge ljude koji ne razumeju. Kao što smo rekli na konferenciji za medije, neki su momci bili tu i prethodne godine, obezbedili ovo prvenstvo, igrali prozore... Sada neki drugi momci igraju to, možda da to takmičenje ima neki drugačiji oblik, da se sve sezone u isto vreme završavaju, ili da se igra odmah posle, možda bi bilo više igrača...

Bogdan Bogdanović
Bogdan Bogdanovićfoto: Starsport©

- Da li je krivica u igračima, sistemu, ne znam. Možda FIBA treba da plaća igrače, možda bi tako dolazili... Ne znam, tu ima milion razloga drugih. Jokić nije tu sa nama i to je to. Otkrio je i u kakvom je trenutno stanju. - Super sam, Bogu hvala, ne znam kakva je situacija kod nas sa povredama. Toliko znam.

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.