ČOVIĆ ODGOVORIO NA PITANJE KOJE JE INTERESOVALO SVE NAVIJAČE: Evo zašto su Kampaco i Vildosa napustili Zvezdu!
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

ISKRENA IZJAVA

ČOVIĆ ODGOVORIO NA PITANJE KOJE JE INTERESOVALO SVE NAVIJAČE: Evo zašto su Kampaco i Vildosa napustili Zvezdu!

Mnogi navijači su hteli da argentinski košarkaši ostanu u redovima crveno-belih

Objavljeno: 13:23h

Nebojša Čović pričao je o planovima i budućnosti kluba sa Malog Kalemegdana, a dohvatio se i teme odlaska dva Argentinca, Luke Vildose i Fakunda Kampaca.

Mnogi navijači su hteli da njih dvojica ostanu u redovima Crvene zvezde, ali se Kampaco vratio u Real Madrid, a Vildosa je pojačao ekipu Panatinaikosa.

- Kampaco je izabrao da se vrati u Real i ispoštovali smo njegovu odluku, on je sjajan čovek koji je dobio dosta ljubavi od naših navijača zbog svog posvećenog zalaganja, od kluba i saigrača. Mislim da ta njegova odluka nije samo ekonomske prirode, nego i zbog komforta i njegove porodice. Poštujemo to. Činjenica je da smo uspostavili jaku relaciju možda bude bitna u tome da se vrati jednog dana. On je dobio i veoma unosnu ponudu da igra za gradskog rivala, ali je odbio pre nekoliko dana. Bez razmišljanja je odbio. Želim mu puno sreće, zdravlja i uspeha u Realu - kazao je Čović, a onda nastavio o Luki Vildosi.

Fakundo Kampaco, Luka Vildosa, Luka Vildoza
foto: Starsport©

- Što se tiče Luke, imao je veoma turbulentnu sezonu u svakom smislu, ali je dobro startovao, a nakon toga su ga uzele povrede i neki problemi koji su mu sklonili fokus, nevezane za košarkaški teren. Luka je Argentinac koji je ostavio trag u Zvezdi, koji je dobio veliku ponudu od Panatinaikosa koju nismo mogli da izjednačimo i to je to. Zvezda je izgradila imidž kluba koji može svojim igračima da podigne višestruko cenu, da im podigne i obnovi karijeru. Podsetiću vas na Lorenca Brauna, Bilija Berona i na mnoge druge. Slično je i sa Lukom. Želim mu sve najbolje u Panatinaikosu - zaključio je Čović.

BONUS VIDEO:

00:20

Partizan- Zvezda u Areni

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.