ČOVIĆ PRESREĆAN ZBOG TEODOSIĆEVOG DOLASKA: "Održao mi je obećanje od prošle godine!"
Nebojša Čović, Foto: Starsport©

ODUŠEVLJEN

ČOVIĆ PRESREĆAN ZBOG TEODOSIĆEVOG DOLASKA: "Održao mi je obećanje od prošle godine!"

Prvi čovek crveno-belih govorio je i o tome da li će tim koji se sprema za narednu sezonu biti najjači ikada u istoriji kluba

Objavljeno: 12:48h

Nebojša Čović dao je opširan intervju za Jurohups, a jedna od tema bio je Miloš Teodosić.

Iskusni plejmejker stigao je ovog leta na Mali Kalemgedan iz Virtus aiz Bolonje, kao veliko pojačanje, čime je dugogodišnja želja crveno-belih ispunjena.

- Miloš Teodosić je moje dete, fantastičan igrač koji je ponikao u FMP-u, klubu koji sam vodio pre 20 godina. U kontaktu smo još od perioda kada se preselio u Atinu. Održao mi je obećanje od prošle godine da će zatvoriti krug u Crvenoj zvezdi, klubu čiji je veliki navijač. Ima sjajnu karijeru, ali i dalje ima veliku želju, koja je sada pomešana sa emocijama jer nosi dres kluba koji voli. Očekujem mnogo od njega, na terenu, u svlačionici, u svakom smislu – jer je u svakom smislu sjajan igrač - rekao je Čović za Jurohups.

Teodosić je jedan od devetorice igrača koji su stigli u tim Duška Ivanovića, a Čović je upitan da li je će ovogodišnji roster crveno-belih biti najači ikada.

Miloš Teodosić
foto: Michele Nucci / Zuma Press / Profimedia

- Radimo na tome da tako bude. Za sada smo prezadovoljni poslom koji smo uradili, posebno jer je tržište malo, ono je kakvo jeste. Javno sam rekao da planiramo da potrošimo oko 12 miliona evra na plate igrača za sledeću sezonu, po evroligaškim standardima to nije previše. Zbog svega što smo uradili u proteklom periodu, igrači znaju da dolaze u klub u kome će biti poštovani, vodiće ih iskusni trener Duško Ivanović, imaće ogromnu podršku sa tribina i atmosferu kakvu malo koji klub u Evroligi može da ponudi. Planiramo da dovedemo još dva igrača na pozicijama dva i četiri, i pažljivo ćemo birati te igrače jer se zaista osećamo da smo sastavili jak tim ovog leta - rekao je Čović.

BONUS VIDEO:

00:25

Crvena zvezda izlazi na zagrevanje

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.