JE L' MOGUĆE DA ME TO PITAŠ? Srpski novinar napravio pometnju na konferenciji - Jokić ostao u neverici! (VIDEO)
Nikola Jokić na konferenciji, Foto: Denver Nuggets/Youtube

HIT!

JE L' MOGUĆE DA ME TO PITAŠ? Srpski novinar napravio pometnju na konferenciji - Jokić ostao u neverici! (VIDEO)

Zanimljiva situacija tokom obraćanja Nikole Jokića

Objavljeno: 08:33h

Srpski košarkaš Nikola Jokić je održao konferenciju za medije pred veliko finale u kojem će Denver igrati sa pobednikom sedmog meča između Bostona i Majamija.

MVP Zapadne konferencije je bio izuzetno raspoložen za priču, pa je sumirao dosadašnju sezonu u kojoj je njegov tim postigao istorijski uspeh.

Tokom obraćanja se desila jedna jako zanimljiva situacija, u šta je bio umešan jedan srpski novinar.

Naime, on je dobio priliku za pitanje i prvo je upitao da li je u redu da priča na srpskom.

PR Denvera se zbunio na to, pa je pitao Jokića da li je to u redu.

Usledila je hit reakcija asa Denvera, koji ga je pogledao sa čuđenjem.

- Pitaš me da li može da priča na srpskom?" - izgovorio je Jokić uz ozbiljan pogled ka PR-u, koji je odgovorio "samo kažem"- posle čega je Jokić imao širok osmeh na licu.

Usledilo je pitanje kojem je Jokiću predočeno da Srbi ponovo ustaju rano da bi gledali NBA, kao što su to nekada radili zbog Divca i Stojakovića, kada su se borili sa Sakramentom protiv Lejkersa za veliko finale, a novinara je zanimalo i ko je Jokiću nezgodniji od rivala, Boston ili Majami.

- Pomenuo sam Peđu i Divca, ali ne sećam se stvarno, jer tada nisam ni pratio ni igrao košarku. Malo se sećam najboljih poteza, ali ne mogu ni rezultata da se setim, ni koliko je bilo u seriji. A što se tiče finala, nisam pratio ni četvrtu ni petu utakmicu. Ko dođe, tako ćemo se spremati. I jedni i drugi imaju da ponude svašta raznovrsno. Boston može da preuzima od 1 do 5, mogu da stave visokog i malog na mene i na Džamala, da se poigraju sa rotacijama i "meč ap-ima", dok je Majami sa druge strane dosta agresivniji, svaka utakmica sa njima je na krv i nož, dosta guranja i kontakta, mislim da i jedna i druga ekipa mogu da iznenade - rekao je Jokić.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.