EKSPLOZIJA: Vildosa i Panter u ISTOM timu naredne sezone?
Luka Vildosa i Kevin Panter, Foto: STARSPORT©

PAKLEN TANDEM

EKSPLOZIJA: Vildosa i Panter u ISTOM timu naredne sezone?

Amerikanac i Argentinac ove sezone su ljuti rivali, a naredne bi mogli da dele istu svlačionicu i postanu saigrači

Objavljeno: 15:32h

Panatinaikos je ove sezone imao katastrofalan učinak u Evroligi, ali čini se da će naredne sezone situacija biti potpuno drugačija.

Atinjani imaju ogromne planove za narednu sezonu, već su dogovorili dolazak Ergina Atamana, a planiraju i dovođenje nekoliko zvučnih pojačanja.

U utorak smo pisali o navodima grčkih medija da je Panatinaikos ponudio Kevinu Panteru pet miliona evra za dvogodišnji ugovor, a dan kasnije stižu nove senzacionalne informacije iz Grčke.

Naime, novinar grčkog portala "Sport24" Aleksandros Trigas rekao je da je dolazak Luke Vildose u Panatu već gotova stvar.

Luka Vildosa
Luka Vildosafoto: Starsport/Peđa Milosavljević

Prema njegovim rečima samo pravo čudo mora da se dogodi, pa da plejmejker Crvene zvezde naredne sezone ne bude deo višestrukog šampiona Evrope.

- Vildosa slobodno može da se smatra igračem Panatinaikosa. To je priča koja je došla dotle da bi toliko stvari morale da krenu naopako da bi se njegov dolazak u Panatinaikos izjalovio - kaže Trigas.

Očekuje se da će Panatinaikos naredne sezone imati jedan od najvećih budžeta u svojoj istoriji, a cilj će biti osvajanje Evrolige.

Ostaje da se vidi da li ćemo Kevina Pantera i Luku Vildosu gledati u istom zelenom dresu ili će Atinjani morati da potraže pojačanja na nekom drugom mestu.

Bonus video:

00:22

Delije stižu u Čair

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.