STARI JOKIĆEV INTERVJU JE PONOVO U MODI: Gore društvene mreže zbog HIT odgovora! (VIDEO)
Nikola Jokić, Foto: sportscenter/Instagram

car!

STARI JOKIĆEV INTERVJU JE PONOVO U MODI: Gore društvene mreže zbog HIT odgovora! (VIDEO)

Jokić nije ni sanjao dokle će dogurati u najjačoj košarkaškoj ligi

Objavljeno:

Srpski košarkaš Nikola Jokić je trenutno najbolji igrač u NBA ligi, a njegova statistika iz dana u dan pokazuje da je jedan od najvećih koji su se oprobali u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu.

Svi znamo koliko je skroman dvostruki MVP i da mu individualna priznanja ništa ne znače, možda upravo zbog toga i demonstrira lepotu košarkaške igre na način na koji su to radili velikani ovog sporta.

Njegov neprikosnoveni adut je košarkaški IQ koga na startu karijere nije bio ni svestan.

Ovih dana su postali aktuelni mnogi snimci sa njegovih početaka, a jedan je posebno bio zanimljiv korisnicima društvenih mreža.

Sada već davne 2014. godine kada ime Nikola Jokić još uvek nije bilo slavno, dečak iz Sombora je imao samo neostvarene snove, koji su se kasnije ispostavili kao realni.

- Ne razmišljam toliko o igranju u NBA. Naravno, svi bi voleli da igraju NBA i ostvare nešto veliko, ali igranje u velikim evroligaškim klubovima poput Barselone, Reala, Panatinaikosa je takođe velika stvar. Ali, NBA je NBA - zaključio je sa osmehom Jokić.

Podsetimo, Barselona je imala spreman ugovor za Jokića na 5 godina, skauti španskog tima su došli na meč Mege i Cedevite, međutim Nikola je bio ispod svakog očekivanja.

Zbog tako slabe partije emisari Barselone su ipak odlučili da ne dovedu sada zvezdu NBA, i to im je verovatno najveća greška ikada!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.